Не бихме допуснали, че има човек, който да не иска

...
Не бихме допуснали, че има човек, който да не иска
Коментари Харесай

Актьорът, който отказа да работи с Дженифър Лопес

Не бихме позволили, че има човек, който да не желае да работи с Дженифър Лопес. Още повече когато самата тя му предложи това.
 Дженифър Лопес с персонални фотоси от рождения ден на децата ѝ Макс и Еме
Как наподобяват порасналите деца на Дженифър Лопес

И по какъв начин отпразнуваха рождения си ден близнаците Макс и Еме

Е, от време на време другарството е по-силно от всичко. От документалната поредица The Greatest Love Story Never Told, която наблюдава процеса по създаването на албума на Джей Ло This Is Me... Now: A Love Story излиза наяве, че Антъни Рамос е отказал да работи с изпълнителката.

Но не тъй като не я харесва, а тъй като е добър другар с Марк Антъни. Дженифър Лопес и Антъни се ожениха през 2004 година и се разведоха през 2011 година, като имат две деца - 16-годишните близнаци Макс и Еме.
 Марк Антъни и Антъни Рамос

Марк Антъни и Антъни Рамос

Предложението към Рамос, който сме гледали в Hamilton и " Трансформърс: Възходът на зверовете ", е било да взе участие във видеото към песента  " Rebound ". След отхвърли му обаче Лопес се е спряла на танцьора Жилберт Салдивар, написа People.

Какво да чакаме от " Трансформърс: Възходът на зверовете "

Ред е за нови Трансформърси

В The Greatest Love Story Never Told виждаме по какъв начин Дженифър Лопес беседва по телефона с Антъни Рамос и му споделя, че не е знаела, че е другар с Антъни, а той самият отхвърля предлагането точно поради това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР