“Не бих си позволил да съветвам хората какво да правят

...
“Не бих си позволил да съветвам хората какво да правят
Коментари Харесай

Владо Пенев: Видя ли човек без маска, първото, което се мисля е, че на тоя не му дреме за мен

 “Не бих си разрешил да поучавам хората какво да вършат вкъщи. Както никого не бих съдил или винил за типа му на обучение, до каква степен е стигнал, по какъв начин се е усъвършенствал - това са персонални избори. Но отговорността е нещо, което имаш към живота изобщо. Отговорност към личния си живот и още повече към живота на другите. Нашата цивилизация се разви по този начин, че ние най-вече консумираме и доста малко се интересуваме от това какво даваме и какви са отговорностите ни. Ние желаеме повече да вземаме, а не да даваме. Отговорността е нещо, което би трябвало да се даде ", споделя артистът.

Той самият съблюдава всички защитни ограничения. Ограничил е срещите с най-близките си, даже и с щерка си Яна. Ако тя би трябвало да му даде нещо, просто го оставя пред вратата му - даже без да го види. Подарила му е и маски, и дезинфектант. Така че в редките случаи, когато му се постанова да излезе, да може постоянно да се защищити.

“Много ми хареса изказванието, че когато видиш някого без маска на улицата, първото, което си помисляш, е: на тоя човек не му дреме за мен! То е ясно, че не се интересува от него самия, само че очевидно не му пука и за мен, което към този момент е проблем ", изяснява още Пенев пред " 24 часа ".

Макар в този момент феновете да не могат да го гледат онлайн в театъра, могат да се насладят на мощната му актьорска игра виртуално. Както всеки четвъртък от 19 март насам, “Сфумато " ще пусне още едно зрелище от театралната си история онлайн. Днес това ще е паметният “Квартет " на Явор Гърдев, в който една от основните функции играе точно Владимир Пенев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР