Не бих се учудил Делян Пеевски да развива амбиции, ако

...
Не бих се учудил Делян Пеевски да развива амбиции, ако
Коментари Харесай

Александър Симов: ДПС напомня на корпоративно паравоенно формирование

„ Не бих се учудил Делян Пеевски да развива упоритости, в случай че не да стане министър председател, то да влезе в изпълнителната власт на задоволително основно място “.

Това съобщи пред „ БНР “ някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Александър Симов , който разяснява политическата конюнктура у нас. По думите му Движение за права и свободи припомня повече на корпоративно паравоенно формирование , в сравнение с политическа партия, е виновност на всички останали партии.

Според него партията би позволила неточност , в случай че остави Пеевски да бъде водач . Той напомни, че през последните години все по-малко млади турци , които живеят в България, разпознават Движение за права и свободи като собствен представител. Това по думите му рано или късно ще докара до политическа рецесия за партията, в случай че тя не вземе някакви ограничения , с цел да предотврати този развой.

Александър Симов разяснява и Българска социалистическа партия , като съобщи, че главният конкурент за нея в безумието, което ръководи сега. Той подсети, че партията в никакъв случай не е влизала в колаборация с ГЕРБ и сега е припознавана като водеща опозиционна мощ. По думите му преимуществото на Българска социалистическа партия през „ Възраждане “ се крие в здравия разсъдък, защото при хората на Костадин Костадинов постоянно надделявал „ красивия популизъм “ , който те постоянно показали.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР