Не бих се изненадал утре да има изненади! Така коментира

...
Не бих се изненадал утре да има изненади! Така коментира
Коментари Харесай

Костадинов: Унизителни са гърчовете на ПП-ДБ!

Не бих се изненадал на следващия ден да има изненади! Така разяснява обстановката към ротацията и кабинета от Варна водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, съобщи кореспондент на Varna24.bg.

" Да изчакаме утрешния ден ", добави той.

Според водача на " Възраждане “ унизителни са гърчовете на ПП-ДБ. Той обаче прикани президентът Румен Радев оптимално бързо да работи, с цел да се отиде до нови избори, в случай че на следващия ден не бъде оповестено новото държавно управление.

" Поредица от национални произшествия. Тови предизвикаха ръководещите на България ", съобщи още в собствен жанр Костадинов.

Той опроверга упованията, че при конфигурацията в един предстоящ парламент ще е същата. Категоричен е, че има огромен спад на ПП-ДБ. " Те, както и ГЕРБ, и Движение за права и свободи имат полза от ниска изборна интензивност. Ние работим за противоположното – оптимален брой хора да отидат до урните. Социологическите прогнози не обгръщат свободните хора, а те ще гласоподават за " Възраждане “, стана ясно още от думите на Костадинов.

Ако третия мандат бъде връчен на " Възраждане “, то партията ще показа подготвен кабинет и стратегия, добави водачът на политическата групировка.

" Ние сме за излизане от НАТО. На 27 март изтича 20-годишният мораториум, в който не можеше по никакъв метод това да се случи ", добави още Костадинов.

Той прикани ПП-ДБ незабавно да върнат несбъднат мандата на президента. " Ако желаят по-късно дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи да създадат една коалиция под названието Обединени Евроатлантици ", предвижда той. " Може и две по-малки обединения: Политическа партия дружно с ГЕРБ, а Демократична България с Движение за права и свободи ", добави водачът на " Възраждане “.

" Снощи се видя, че Денков едвам не се разплака. От бързане са объркали знамената – не съгласно Закона, който споделя, че при две флагове българското е постоянно вляво ", добави Костадинов.

Можем да приказваме за бъдещето на България с всички партии, като се изключи Движение за права и свободи, стана ясно още от думите на водача на " Възраждане “.

Ако партията ръководи, тя ще инициира референдум за опазване на лв., за договаряния за равнопоставеното ни в Европейски Съюз, и най-много – да не бъде вкарана България във война, стана ясно още от думите на Костадин Костадинов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР