Не бих приел представянето на БСП на изборите като провал,

...
Не бих приел представянето на БСП на изборите като провал,
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: БСП загуби изборите, но не се провали

Не бих приел представянето на Българска социалистическа партия на изборите като неуспех, а по-скоро като загуба. Трябва да бъдем ясни пред всички- да, Българска социалистическа партия загуби на тези избори, само че никога не е неуспех.Ние сме единствената политическа мощ, която има народен представител допълнително, която качва по отношение на останалите европейски избори, сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов “, заместник-председателят на Българска социалистическа партия, Драгомир Стойнев.

Това е най-високия резултат, който ние в миналото сме реализирали на Европейски избори. Тези избори като по начало не са толкоз забавни за българските жители, което е проблем на всички политически сили.. В близо 70 общини сме първа политическа мощ, в 20 общини настрана на тях, бием ГЕРБ, в 3 регионални града, а в 12 разликата сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ е по-малко от хиляда гласа. На европейско равнище ние сме петата по успеваемост социалистическа партия. Загубата я признаваме и не я отхвърляме, само че в това време би трябвало да си изведем поуките и никога не би трябвало да се драматизира.

Основният проблем на всички политически партии е слабата изборна интензивност. За това са отговорни политическите сили, за това, че ние не убедихме българските жители какъв брой значими са Европейските избори., сподели още той.

Относно твърдото ядро, гласоподавателите на Българска социалистическа партия, тези които постоянно гласоподават за нас, те излязоха. Проблемът е, че ние не разширихме, нямаше периферията, или се оказа прекомерно дребна, с цел да ни донесе победа. Прав сте, че ние натоварихме доста тези избори със промяната. Ние вярвахме, че с възможна победа ще принудим Борисов да подаде оставка и аз съм сигурен, че в случай че беше изгубил, щеше да го направи. По начало по този начин се носи отговорност- когато загубиш избори- подаваш оставка, по този начин както направи Корнелия Нинова, съобщи Стойнев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР