Не бих преговарял с Доган, Пеевски, Бойко Борисов, Костадинов, Слави

...
Не бих преговарял с Доган, Пеевски, Бойко Борисов, Костадинов, Слави
Коментари Харесай

Кирил Петков изреди от кого не иска подкрепа

Не бих преговарял с Доган, Пеевски, Бойко Борисов, Костадинов, Слави Трифонов и Тошко Йорданов. С всеки различен народен представител, който желае да разбере каква е нашата позиция, съм подготвен да повеждам диалог, това съобщи пред bTV министър председателят Кирил Петков преди вота за съмнение. Той изясни също, че вотът през днешния ден няма чак такова значение. Ще има 10 дни, в които се надяваме да съберем 121 депутати, които гласоподават без значение и това е по-важното, изясни министър-председателят.

Петков сподели също, че не желае поддръжка от депутати, които имат персонални, а не кардинални претекстове да поддържат държавното управление му. Той разяснява, че Бойко Борисов и Слави Трифонов командват представителите си с смс-и, евентуално и съветския дипломат Митрофанова също комуникира с Костадин Костадинов. „ Корнелия Нинова несъмнено има разлики с Христо Иванов, само че те са на масата и договарят, те вземат решенията ”, изясни Кирил Петков.

Той съобщи също, че държавното управление през днешния ден е решило, че решението по френското предложение за Северна Македония би трябвало да бъде взето от Народното събрание. Утре ще има ново съвещание на комисията по външна политика в Народното събрание и на него Министерство на външните работи ще пристигна с цялата си експертиза, съобщи Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР