Не бих подкрепял правителство, което работи против евроатлантизма и ако

...
Не бих подкрепял правителство, което работи против евроатлантизма и ако
Коментари Харесай

Делян Пеевски: ПП-ДБ са притискали Стоянов на изборите, филмът „Лукойл“ свършва

Не бих подкрепял държавно управление, което работи срещу евроатлантизма и в случай че те (ПП-ДБ – бел. ред) не престават да работят с „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия, няма да ги поддържа.


Това сподели ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Пеевски разкри, че от дълго време знае, че ПП-ДБ ще изискат оставката на вътрешния министър в кабинета " Денков ".

Отдавна знам, че ПП-ДБ ще желаят оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. Имаме сведения и се надявам той да има доблестта да каже истината, че е бил притискан от тях на изборите да работи в интерес на ПП-ДБ и по тази причина му желаят оставката. Разбрах от хора от екипа му, че не го е направил и по тази причина му желаят оставката, сподели той, запитан дали поддържа настояването добави: Абсурд на човек, който не се бъркаше в изборите и Министерство на вътрешните работи си свърши работата, да му желаеме оставката.

Пеевски още един път подсети, че дерогацията за „ Лукойл “ би трябвало незабавно да отпадне. На въпрос пада ли държавното управление, той успокой публицистите, че до сряда, когато ще е идващото съвещание на Народното събрание, има много време.

С изявлението на Петков, че е подготвен да падне държавното управление, към този момент съм безусловно уверен, че те имат персонален интерес от „ Лукойл “, добави Пеевски и предложи: Нека да забележим какво ще осмислят, какво ще направи държавното управление, какво ще се случи със Столичния общински съвет.

Как да разделяме „ Лукойл “, той може ли да се дели, попита Пеевски. В отговор на думите на Георги Свиленски, ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи се обърна: „ Лукойл “ е съветска компания, благосъстоятелност на съветската страна. Виждаме кой си приказва с нея – министър председателят и шефът на кабинета. Проверете кой оръжеен търговец им е направил срещата и комисионните по какъв начин вървят.

Филмът „ Лукойл “ ще свърши. Днес депозирам сигнали за следствие, ще има арести, сподели още Делян Пеевски.

Относно снощния разгром в столицата, Пеевски съобщи: Кметът на София е безусловно отговорен, министърът на спорта е безусловно отговорен. Твърдо стоя зад Министерство на вътрешните работи – или ще има страна, или няма да има страна. Не може да има такива вълнения, кметът на София е отговорен и спортният министър, заключи Пеевски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР