Не бих нарекъл развод, това че взехме решение ВМРО да

...
Не бих нарекъл развод, това че взехме решение ВМРО да
Коментари Харесай

Каракачанов: Не бих нарекъл решението ни за изборите развод с НФСБ

 Не бих нарекъл бракоразвод, това че взехме решение Вътрешна македонска революционна организация да се яви независимо на идните парламентарни избори. Това съобщи в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен - вицепремиер, министър на защитата и ръководител на Политическа партия Вътрешна македонска революционна организация.

" Ако се върнем обратно, още 2015 година се явихме на локалните избори независимо на множеството места. 2019 година, на евроизборите, още веднъж се явихме независимо - тогава концепцията не беше наша. Резултатите, които постигнахме на евроизборите и по-късно на локалните избори, където още веднъж се явявахме поотделно, сподели, че Вътрешна македонска революционна организация има капацитета да върви по този път ", означи Каракачанов.

" Ние след евроизборите запазихме парламентарната група и присъединяване в една група, само че наклонността стартира да се постанова още 2019 година, когато се явихме поотделно и безусловно няколко месеца по-късно на локалните избори още веднъж поотделно, в това число в Плевен на локалните избори. Не бих го нарекъл бракоразвод с НФСБ - това е един натурален ход на събитията в политиката ", посочи той.

Каракачанов добави, че преобладаващото мнение на структурите на Вътрешна македонска революционна организация в страната е за това решение. " На Националния съвет предходната събота може би 75 на 100 от хората, които взеха присъединяване, бяха за независимо присъединяване в тези избори. В началото на тази седмица имахме Изпълнителен комитет, организирахме срещи с НФСБ и стигнахме до това решение - не го назовавам бракоразвод, просто натурален ход на нещата ", акцентира Каракачанов.

На въпрос за възможностите им да влязат в новия парламент той съобщи, че Вътрешна македонска революционна организация в никакъв случай не е била фаворизирана като партия от социолозите. Не се тормозим от 4 процентовата преграда, съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация. По думите му патриотичният избор не може да бъде " прилъган " от други, които се пробват, а партия Вътрешна македонска революционна организация по време на акцията ще напомни на хората какво е направила през изтичащия мандат. Не считам, че е паднало доверието към обединението " Обединени патриоти ", акцентира Каракачанов. Той добави, че пред 2019 година имат двойно нарастване на определените общинските съветници и 7 общински кметове в страната. Кривиците си ще чуем от гласоподавателите, сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР