Не бих могъл да влизам в сферата на спекулациите. Навални

...
Не бих могъл да влизам в сферата на спекулациите. Навални
Коментари Харесай

Станишев: Проблемът с Навални бе решен за властта с отстраняването му далеч от Русия

Не бих могъл да влизам в областта на спекулациите. Навални бе политически пандизчия, без подозрение Русия е властнически режим. Това разяснява евродепутатът и някогашен министър-председател Сергей Станишев в Българска национална телевизия.

" Това е положително увещание за българския народ, тъй като се придвижихме през последните 30 години в европейска посока. Политическата отговорност, че опозиционер умира в тежки условия, е на властта. Според мен казусът бе решен за властта с отстраняването му надалеч от Русия ", сподели той. Моята позиция е поредна - при започване на войната споделих, че експанзия стартира Русия, само че в тази война няма почтени. След като стартира войната търсих пояснение за какво е почнала, видях конференция за Минските съглашения. Имаше непрекъснати провокации от страна на Зеленски. Европейски Съюз и НАТО бяха длъжни да оказват помощ на страна, която е нападната. Към днешна дата не знаем какъв брой украинци и руснаци са починали, описа Станишев.

Според него, в случай че убитите са стотици хиляди, ранените са над един милион. Всички доставки, които осигуряваме, не може да балансират силите, разяснява още той. Всички приказват за победа на Украйна, само че никой не споделя каква е цената на тази победа, разяснява Станишев.

Преходите не са идни, те се случват. Нужни са незабавни дейности, нужна е зелената договорка, само че няма да е сполучлива, в случай че не подсигурява сигурността на хората, приходите им. Това разяснява във връзка конференцията в петък на тематика " Цената на персоналния преход – зелен, цифров, демографски ".

Преходите трансформират освен стопанската система, само че и човешките връзки. Случва се преходът с изкуствен интелект, сподели той. Според Станишев работа на политиците е да създадат по този начин, че България да избегне рисковете и да продължи напред. Трябва да се сплотяват лявоцентристките сили, да се стъпи на здрава платформа, не виждам обаче смяна в тази самоубийствена политика за рязане на глави, сподели Станишев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР