Не бих казал, дали станалото вчера е успех или неуспех.

...
Не бих казал, дали станалото вчера е успех или неуспех.
Коментари Харесай

Ковачев и Джамбазки: Пакет мобилност няма да бъде гласуван в този ЕП

Не бих споделил, дали станалото през вчерашния ден е триумф или крах. По-скоро мога да кажа, че това е един дълготраен триумф за българската стопанска система.

Това съобщи пред камерата на БТВ евродепутатът Ангел Джамбазки във връзка вчерашния митинг на българските превозвачи в Брюксел. "Гласуването през вчерашния ден в транспортна комисия е един невиждан скандал. Сега всички ровят в дебелите книги и се чудят по какъв начин да се измъкнат от него. Предложенията в пакет "мобилност " са лобистки и целят да засмучат работна ръка от периферията на Европейски Съюз към центъра ", разкри Джамбазки.

Своето мнение изрече и евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев. "Абсолютно всички се обединихме и работихме това да се случи. Водили сме диалози с всички. Според мен в границите на този европарламент пакет "мобилност " няма да бъде гласуван. Това е вярно. Новите Екологичен потенциал и Европейска комисия би трябвало да продължат с този въпрос и да намерят най-хубавите решения. Вчера дадохме сигнал за проблем, който ние слагаме от 2 години. Работихме с всички институции в Екологичен потенциал и Европейска комисия. Общите старания постоянно водят до триумф. Вчера ясно дефинирахме българския народен интерес ", безапелационен беше Ковачев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР