Не бих казал, че това е координиран опит да се

...
Не бих казал, че това е координиран опит да се
Коментари Харесай

Младен Маринов: Няма координиран опит да се дискредитира България

Не бих споделил, че това е съгласуван опит да се дискредитира България в навечерието на председателството.

Това сподели пред бТВ основен комисар Младен Маринов по отношение на поредицата убийства напоследък.

Той посочи, че Росен Ангелов в Нови Искър се е самоубил със заглушител, който самичък е направил. Това е приспособление, маслен филтър от мотор на МПС, който го е приспособил за заглушител. Маринов акцентира още веднъж, че

Росен Ангелов е стрелял поголовно в Нови Искър „ тъй като тази връзка е била известна на майката на Кети “ и тъй като килърът е желал да се възползва от това, че Кети е чистила къщи и да я трансформира в съизвършител като му даде ключове от една от къщите на по-богат предприемач. „ Имаме информации, че тя е избягвала да се вижда с него “, посочи още основният секретар. “Най-вероятно тя е тръгнала да бяга – знаете, че тя е убита в тил, след което Росен е създал надзорен изстрел. Убийството, не е осъществено там, където е открит трупът на Кети. След като е умъртвил хората в къщата е взел фамилния автомобил, взел е тялото на Кети и се е опитал да ги скрие “, изясни Маринов.

Попитан за убийството на предприемача Петър Христов и за връзката с негово подпомагане по залавяне на „ Наглите “ Маринов съобщи „ аз съм сърдит – не трябва да се приказва кой е оказал помощ да се разкрие едно закононарушение “. Той акцентира, че Министерство на вътрешните работи не може да изключи нито една версия, в случай че тя не бъде подкрепена от съответните обстоятелства. Работим по всички версии, които сме издигнали с оглед личността на убития по отношение на бизнеса му и персоналните връзки. Проверяваме всички версии, сподели специалистът.

За убийството на 43-годишния шеф на отдел " Фискален надзор " в Национална агенция за приходите Иво Стаменов Маринов съобщи, че може единствено да направи разбор за една страна, в която се правят такива действия. „ Това значи, че страната е направила нещо, притиснала е някого, свършила си е работата. Колегите непрекъснато хвърлят запас и аз се надявам, че ще стигнем до развръзка по този случай “.

Маринов подаде информация и за анонимния за в този момент 45-годишен българин, живеещ в страна на Европейски Съюз, който е подавал подправени сигнали за бомба в НДК, летище София и европейски институции. Той най-вероятно не е добре душевен, разяснява главсекът на Министерство на вътрешните работи. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР