Не бих казал, че президентът закъсня със свикването на КСНС,

...
Не бих казал, че президентът закъсня със свикването на КСНС,
Коментари Харесай

Емил Христов: На КСНС имаше странни съвпадения между Нинова и президента

Не бих споделил, че президентът закъсня със свикването на КСНС, само че избърза с провеждането му. За жал не оползотворихме тази опция да излезем единни пред хората и да покажем, че желаеме да създадем нещо в тази посока. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Емил Христов.

Темата, която беше дефинирана, остави малко горчив усет. Защото формулировката й беше за корупцията по високите етажи на властта. Още в самото начало на срещата корупцията се води към властта, към ГЕРБ, а ние не можем да се съгласим с това, уточни Христов.

По думите му по време на КСНС е имало странни съвпадения сред водачът на Българска социалистическа партия и президента Радев.

Не бих споделил, че е имало спогодба сред тях, само че имаше някои странни съвпадения. Например изводите, направени от Нинова и това, което беше препоръчано от президента, съвпадаха. Имаше нещо, което се припокриваше сред тях. На няколко пъти президентът съобщи, че страната бездейства, с което персонално аз не мога да се съглася. Полицията работи, Митниците работят, прокуратурата също работи… да кажеш, че страната не работи е малко пресилено и ориентирано към властта, разяснява още зам.-председателят на Народното събрание.

Накрая Емил Хрисов показа, че новият антикорупционен закон, препоръчан от Корнелия Нинова, не срещна никаква поддръжка от участниците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР