Не бих казал, че на тези местни избори има много

...
Не бих казал, че на тези местни избори има много
Коментари Харесай

Станишев: Григорова се оказа точният човек, на точното място, в подходящото време

„ Не бих споделил, че на тези локални избори има доста изненади. Най-голямата изненада е София. Ваня Григорова има всички шансове да завоюва кметската конкуренция в столицата. Тя се оказа точният човек, на точното място, в подобаващото време. “

Това разяснява пред bTV евродепутатът Сергей Станишев, някогашен министър председател на България.

„ Тя има явен политически профил – за разлика от всички други претенденти, които се състезаваха, и ясна обществена позиция. Тя приказва от името на работещите хора в София, които се борят за оцеляване, за изхранването на фамилиите си, които усещат своите проблеми тежко подценени “, съобщи той.

„ Ваня Григорова е доста непосреден човек и хората го усещат “, счита някогашният министър председател.

„ Като се имат поради комплицираните връзки и горещата обич в така наречената сглобка, не знам каква ще бъде мотивацията на гласоподавателите на ГЕРБ, да вземем за пример, да поддържат господин Терзиев “, счита Станишев.

„ Ръководството на Българска социалистическа партия би трябвало да регистрира, че цифрите са значими. Българска социалистическа партия имаше към 60 кмета до момента. От тях през 2019 година бяха определени кметове на четири регионални града. Когато приключат балотажите, картините ще стане ясна. Но към този момент е ясна картината за общински съветници. За страдание огромният проблем на Българска социалистическа партия е обстановката в огромните градове. В Пловдив сме шести, във Варна – осми “, уточни той.

„ В цяла Северозападна България – имам предвид най-много регионалните центрове, е разгром. А там беше алена цитадела. В Стара Загора сме пети. За страдание картината въобще не е розова и не можем да си заравяме главата в пясъка. В Българска социалистическа партия трябват промени “, разяснява още Станишев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР