Не бих казал, че Борисов е изгубил авторитет пред европейците.

...
Не бих казал, че Борисов е изгубил авторитет пред европейците.
Коментари Харесай

Новаков: Борисов не е изгубил авторитета си в Европа

" Не бих споделил, че Борисов е изгубил престиж пред европейците. По-скоро желанието на повече хора да го показват по този начин е пресилено. Един ден си поисквам да имам самочувствието на тези хора, които си разрешават да приказват от името на бундесканцлера, на президента на Франция и т. н. И Вебер, и Туск постоянно са заявявали поддръжката си към българското държавно управление и Борисов ".

Това съобщи в предаването " Беновска пита " на Канал 3 евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков.

" Европейската комисия продължава мониторинга на правосъдната система в България, само че не под формата, която бе до момента, а като част от проекта всички страни-членки да бъдат подложени на годишен мониторинг. От една страна Европейска комисия разгласи, че против България повече мониторинг няма да има, само че официално механизмът не е изнемощял. Не би следвало да получим отчет във типа, в който сме го получавали в предишното. Ще получим подобен, какъвто ще получи всяка една друга страна-членка на Европейски Съюз, сподели Новаков.

" Ако до момента ГЕРБ трябваше да се оправя със 114 партии, от на следващия ден те просто стават 115 ", сподели Новаков във връзка регистрацията на партията на Цветан Цветанов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР