Не бих казал, че акцията е безпрецедентна, защото същият, а

...
Не бих казал, че акцията е безпрецедентна, защото същият, а
Коментари Харесай

Журналист: Стоян Зайков е като подгонено животно, в Костенец е като при бедствие

Не бих споделил, че акцията е невиждана, тъй като същият, а може би и по-голям запас беше хвърлен против шесторния палач от Нови Искър. Тогава имаше подозрения, че е повече пиар акция, че хеликоптерите зареждат гориво едвам отидат до Балкана и да се върнат, а не за някакви ефикасни дейности. Това сподели в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия проверяващият публицист Димитър Илиев във връзка огромната акция за залавянето на Стоян Зайков, обвинен за убийството на Милена Шишкова, осъществено на 10 май в Костенец. Припомняме, че в сряда беше открит погубен и комшия на търсения, който е и негов братовчед.

Случаят доста наподобява на този от Нови Искър, въпреки тук да има по-голяма целеустременост. Говори се изселени хора от Костенец, което не знам до каква степен е дейно от позиция на работата на полицията. Тези хора са изведени от града все едно настава някакво естествено злополучие. Евакуация се подхваща, когато против теб се изправят сили, които не могат да бъдат следени, като естествени стихии, съобщи Илиев.

Логиката приказва, че причинителят и на двете убийства в Костенец е еднакъв, въпреки оръжията да са разнообразни. Едва ли убийствата са планувани авансово. В сходни случаи в никакъв случай не се знае до каква степен ще доближат незаконните дейности. Самият факт, че този човек до момента не е бил следен, не е имало информация, че има податливост към такива крайни дейности, демонстрира че някой не си е приключил работата, уточни журналистът.

По думите му в тази ситуация със Стоян Зайков има прекомерно доста сигнали от жители, само че въпросът е до каква степен Министерство на вътрешните работи има капацитета да открие един-единствен човек, за който не се знае доста. Очевидно този човек знае какво прави, сподели Димитър Илиев.

Времето в такива обстановка постоянно работи за Министерство на вътрешните работи. Стоян Зайков като едно подгонено животни – с всички тези дронове и термовизьори, по този начин или другояче той ще се появи някъде, може би, когато е гладен или жаден, съобщи още проверяващият публицист.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР