Не бих използвала толкова силни думи – вече сме трета

...
Не бих използвала толкова силни думи – вече сме трета
Коментари Харесай

Сачева в Панорама: Можете ли да се предпазите от собствената си пропаганда? Не правя пропаганда, правя политика

Не бих употребила толкоз мощни думи – към този момент сме трета седмица сме 16-ти по смъртност в Европа, 26-ти по заболеваемост. Много малко бизнеси са затворени – каквато и да е отплата не може да компенсира действителната стопанска система. Това съобщи общественият министър Деница Сачева в " Панорама ".
Някои от ограниченията за подкрепяне може да продължат до момента в който стопанската система почне да се възвръща стабилно, сподели още Сачева. И отбрани индикаторите – безработицата ни е едноцифрено число, Европейска комисия давала " много позитивна ” прогноза за българската стопанска система.
 Деница Сачева: Не се знае дали безработицата няма да се повиши Деница Сачева: Не се знае дали безработицата няма да се повиши
Безработните към днешна дата са близо 230 600 души, като безработицата през януари се е повишила леко, спрямо декември 2020 година -...
Сачева отхвърли и, че ръководството се пробва посредством здравната рецесия с пандемията да завоюва изборите. Искаме висока интензивност, това е значимо за бъдещето на България, съобщи тя. " Готвим се за победа на тези избори ”, сподели общественият министър. Не знам за какво свързвате парите, които раздаваме, с изборите – не виждам връзка сред вота и това, че бизнесите би трябвало да бъдат обезщетени, уточни министърът.
Отговорът на Българска социалистическа партия
Червеният народен представител Димитър Данчев даде образец в какво не се оправя ГЕРБ - би трябвало да има частична данъчна почивка, с уточнението, че това не е единственият подобен.
Данчев беше безапелационен, че Българска социалистическа партия е образец за народна власт що се отнася до партийното ръководство. И изясни, че президентът Румен Радев със поръчката си за втори мандат е разсеял всички внушения, че ще прави партия и ще разцепва социалистите.
 Демократична България: След решението на Върховен административен съд остава мираж видеоизлъчването по какъв начин се броят бюлетините Демократична България: След решението на Върховен административен съд остава мираж видеоизлъчването по какъв начин се броят бюлетините
Делото по жалбата на “Демократична България ” против възбраната за видеоизлъчване от броенето на бюлетините на парламентарните...
" Българска социалистическа партия е единствената партия, която е в положение да победи ГЕРБ ", сподели Данчев. И посочи, че Българска социалистическа партия ще мисли с кого да се коалира, в случай че завоюва изборите, откакто завоюва изборите. Данчев отхвърли, че е тромаво да се пита с вътрешен референдум кой да бъде съдружен сътрудник на социалистите в бъдещо ръководство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР