Не бих избързвал с изводите ще има ли правотелство или

...
Не бих избързвал с изводите ще има ли правотелство или
Коментари Харесай

Павел Вълчев от Алфа рисърч: Топката е у ГЕРБ и те трябва да проявят политическа фантазия, за да има правителство


Не бих избързвал с изводите ще има ли правотелство или няма да има. Ситуацията е динамична и може да има всевъзможни промени. 

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ социологът Павел Вълчев от " Алфа рисърч ", който направи анализ на изборните резултати. 

" Най-важното е политическите партии да стартират диалозите между тях. Те би трябвало да се схванат имат ли общи и някакви цели към да се обединят. Политиците би трябвало да положат оптимални старания, тъй като изборната интензивност пада и хората желаят да има държавно управление. Като се цяло се срутва доверието към политическата рецесия. Всички би трябвало да стартират да си приказват ", безапелационен бе той.  

" Политиците би трябвало да се съобразят с желанието на хората, а то е ясно - очевидно няма да има една пратия, която да получи цялостно болшинство и да управлявава умерено, което значи, че политиците би трябвало да намерят решение и да седнат на масата за диалози. При всяка друга развръзка политическата класа ще се самоунищожи. Трябва да се потърси някакъв ексцентричен метод, с който да се прекрачат алените лини. Този ход би трябвало да пристигна от. Те би трябвало да прояват политическа фикция и да се опитат да сформират някакво ръководство. Топката е у тях ", приключи Вълчев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР