Не бих искал повече името на Николай Василев да се

...
Не бих искал повече името на Николай Василев да се
Коментари Харесай

Каримански: Не искам повече името на Николай Василев да се свързва с „Има такъв народ“

Не бих желал повече името на Николай Василев да се свързва с „Има подобен народ“. Той остана в предишното, беше номинация за министър председател, само че в този момент обстоятелствата са други. Така ръководителят на бюджетната комисия в Народното събрание Любомир Каримански от Има Такъв Народ разяснява пред Би Ти Ви изявление на Василев, в което той дефинира бюджета за 2022 година като най-небалансирания за последните 25 години и с най-разхитителните и левичарски политики. Николай Василев беше предлагането на партията на Слави Трифонов за министър председател, когато политическата мощ получи мандат за сформиране на държавно управление в средата на предходната година.

Каримански изрази удивление от рецензиите на опозицията, че препоръчаният бюджет е разхитителен. „Само през вчерашния ден получих от ГЕРБ и Движение за права и свободи 12 оферти за нарастване на обществените разходи“, посочи той.

По думите му сред първо и второ четене на бюджета се разисква отпущането на повече пари на Българска академия на науките. Каримански сподели още, че най-вероятно той ще е номинацията на „Има подобен народ“ за шеф на Българската национална банка.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР