Не бих искал да коментирам поведението на опозицията, то при

...
Не бих искал да коментирам поведението на опозицията, то при
Коментари Харесай

ГЕРБ: Поведението на БСП е в нарушение на правилника на парламента

Не бих желал да разясня държанието на опозицията, то при всички случаи е в нарушаване на правилника и съгласно него би следвало да се наложат наказания. Това разяснява в коридорите на Народното събрание ръководителят на правната комисия Данаил Кирилов (ГЕРБ) по отношение на проваленото през днешния ден пленарно съвещание порази липса на кворум. На него депутатите трябваше да гледат промени в Наказателно-процесуален кодекс и да продължат да разискват и гласоподават промени в Закона за корпоративното подоходно облагане, от 11.00 часа трябваше да стартира и постоянният парламентарен надзор.

Санкциите ще са плануваните в правилника санкции - отсъстващите без основателна причина депутати няма да получат полагащата им се за деня отплата.

Освен това, по думите на Кирилов, глобата е и политическа, тъй като гласоподавателите ще могат да създадат своята преценка.

За идващото съвещание във вторник, което е изключително поради бюджетните закони, ще има оптимална организация на народните представители и кворум, подсигурява Данаил Кирилов.

Той не счита, че кворумът в Народното събрание е пленник на държанието на Движение за права и свободи. Но акцентира - при всички положения " съобразяваме тяхното държание, не мога да кажа, че се усещаме заложници, политиката е виновна активност и би трябвало да се упражнява добросъвестно и отговорно ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР