Не бих гласувал за кабинет, в който Гроздан Караджов е

...
Не бих гласувал за кабинет, в който Гроздан Караджов е
Коментари Харесай

Радулов: Ще подкрепя кабинет с експерти от ИТН, но не и такъв, в който Гроздан Караджов е кандидат за министър

Не бих дал своя вот за кабинет, в който Гроздан Караджов е претендент за министър. Ще се повеждам от състава на държавното управление, когато вземам решение дали да го поддържа. Бих подкрепил държавно управление с специалисти от Има Такъв Народ. Това разяснява за " Твоят ден " по NOVA NEWS самостоятелният народен представител Николай Радулов, напуснал " ИТН ".

Според него всеки от самостоятелните самичък ще реши дали да поддържа ново държавно управление. " Ще ми се новият закон за КПКОНПИ да има корекция, която да разрешава на структури, противодействащи на корупцията, да проработят още веднъж, да вземем за пример в ГДБОП. Не ми се желае с корупцията да се бори едно централизирано звено ", изясни той. Николай Радулов би подкрепил Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ.

Той удостовери, че с Радостин Василев ще основат гражданско придвижване, обединено към няколко централни точки в интерес на страната - битка с корупцията, мощни служби, повишение на сигурността. " Има доста хора от Има Такъв Народ, които се обаждат и желаят да дойдат при нас. Възможна е коалиция с Политическа партия, само че още не е коментирана ", съобщи Радулов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР