Не би трябвало да е възможно, но ГЕРБ Цвета Караянчева

...
Не би трябвало да е възможно, но ГЕРБ Цвета Караянчева
Коментари Харесай

Халюцинирай това: Цвета Караянчева пак бе предложена за председател на НС

Не би трябвало да е допустимо, само че ГЕРБ Цвета Караянчева за ръководител на Народното събрание. Ще го кажа и по различен метод: Цвета Караянчева бе препоръчана за ръководител на Народното събрание от ГЕРБ - още веднъж.
Тоест, постанова се да си представим, че в ГЕРБ са се събрали и са почнали да разискват кой е най-подходящият вид съгласно тях за ръководител на Народното събрание. Преминали са през няколко благоприятни условия - не виждам какъв брой неприятни би трябвало да са били, с цел да бъдат подценени на фона на това, което предложиха - само че след всички тези благоприятни условия, някой е споделил:
Абе, дайте да предложим отново Цвета Караянчева!
Кой е бил този човек? Може единствено да са гадае. Може да е бил Борисов, само че може да е била и самата Караянчева. Може да е бил нов народен представител, от тези, които са по-вътрешни хора, а не от десетимата, които Борисов беше подготвен да подари безплатно, единствено и единствено да има мир.
Та добре - ясно, имало е подобен човек. Някой в действителност е споделил - " Хайде да предложим отново Цвета Караянчева ". И в случай че въпреки всичко е допустимо да си представим, че някой го е изцепил, се постанова да си представим още нещо: че другите в близост са почнали да кимат одобрително. Да, в действителност - рекли са в близост - по какъв начин хубаво го рече, дребосъче, по какъв начин хубаво се сети и ти хрумна, отлично! - дано бъде Цвета Караянчева! Календарите в мазетата на Народното събрание са се разшумяли щастливо като пролетни цветове от 2002-а година, удовлетворени, че ще бъдат дарени на нови старешки домове, килимите в Министерски съвет са потръпнали до най-малката бримка и са почувствали по какъв начин скоро-скоро ще полетят към други и по-хубави места, а в символ на наслада машинист на метрото е свалил пасажерите да походят пеш в правата сред " Г. М. Димитров " и " Жолио-Кюри ", да видят, че и по този начин може да се пътува, изключително в случай че в тунела долу са повечко хора, които да си осветят с телефон и побъбрят в няколко километрова разходка.
И в този момент, когато си представихте всичко това, се постанова да си визиите напълно немислимото. То е най-трудното. Значи, първо някой е споделил - дано предложим отново Цвета Караянчева. И значи, след това към него всички са закимали одобрително и са споделили - да, отлично дребосъче, дано бъде Цвета Караянчева! Но в случай че мога да си показва това, не мога да си показва последното. Че не е имало един добродушен, усъмнен, леко неуверен човечец, който примерно да каже напълно, напълно тихичко: " Колеги, като че ли май ще бъде прекомерно още веднъж да предложим Цвета Караянчева ". Не имам вяра, че не е имало подобен човек, даже при ГЕРБ би трябвало да има един подобен човек. Това е оня безконечен човек, който се появява с друга физиономия, в разнообразни обстановки, през разнообразни епохи, постоянно еднакъв, който просто промълвява: не е ли по-добре да не вършим още веднъж същите нелепости? Но не, този път не е имало даже подобен човек.
Между другото, представете си паралелна галактика, в която при едно от многото разклонения на бъдещето, Борисов печели изборите, само че с болшинство. В това отклонение на паралелни вселени, Цвета Караянчева още веднъж щеше да бъде ръководител на Народното събрание. И го ръководи сега. И го ръководи още четири години. И сега гостува на паралелната Цветанка Ризова и редом ѝ споделя още веднъж за килимите, които е дарила и още веднъж за календарите, които е дала. И благодари на виновния български народ, че са я е избрал. За малко да се окажем таман в тази галактика. Ей толкоз близо бяхме.
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР