Не би трябвало да е изненада, че Skoda е продала

...
Не би трябвало да е изненада, че Skoda е продала
Коментари Харесай

Skoda разкрива най-мощната Octavia vRS досега

Не би трябвало да е изненада, че Skoda е продала повече от седем милиона Octavia от 90-те години насам. Дори когато SUV колите не престават неумолимия си напредък, малко са тези, които могат да се сравнят с Skoda във връзка с удобството и полезността. Те постоянно са били на добра цена, в никакъв случай не са обиждали никого, а във формат vRS са предложили и добра мощ. Нищо чудно, че не престават да се продават.

Актуализацията на четвъртото потомство на автомобила се концентрира върху основните му характерности, тъй че има още повече места за предпазване на движимости (включително подложка за таблет за пасажерите на задната седалка), потребни механически усъвършенствания като зареждане с USB-C и няколко приятни за окото функционалности като стъргалка за лед и чадър, направени от рециклирани материали. Твърди се, че безключовото влизане е по-удобно и други сходни неща. Както и при обвързвания VW Golf, тази Octavia получава по-голям централен екран (10 инча или по избор 13), а ChatGPT ще се появи напълно скоро. Кожата в цвят коняк прави своя дебют в Octavia и също наподобява доста елегантно.

 width=

Въпреки че е прочут отпреди (Skoda не прави радикални актуализации на Octavia), новата версия има няколко разлики. Сега тя е дълга 4698 мм, с " по-динамичен външен тип " на модифицираната предница, смяна в радиаторната решетка, препрофилирани брони и нов дизайн на светлините. Хипер зеленото към момента се предлага за по-скъпите Octavia.

 width=

Наред с тази мощ от 265 к.с., новият vRS получава 273 Нм въртящ миг, седемстепенната DSG към този момент е единствената алтернатива за трансмисия, още веднъж както при Golf. Забележителните усъвършенствания този път включват " същински спортни ауспуси " вместо досегашните, програмен продукт на мотора, който " поддържа мощния тон на автомобила " (с повече обороти при пускане и по-състезателен състезателен режим), както и нов дизайн на 18- или 19-инчови алуминиеви джанти.

Този vRS се разпознава по няколко познати промени, в това число черни акценти с висок емайл и нови емблеми. Върховият модел е единственият, който общоприетоо получава Matrix LED светлини. Отвътре купувачите могат да избират сред общоприетата vRS Fabric Design Selection - седалки от плат, червени шевове, неопрен на таблото или опционалната vRS Suite Design Selection. С нея седалките и вратите се усъвършенстват до микрофибър Suedia и кожа, която не е от скотски генезис, с електрическо придвижване, масаж и лумбална опора за първите. И в двата интериорни пакета има черна междинна карбонова тапицерия, кожен волан с три лъча (при общоприетите Octavia е с два) и педали от неръждаема стомана. Това е общоприетата цена на vRS, тъй като това е, което работи (а също и тъй като 2,0-литровите турбофлагмани евентуално не са приоритет номер едно в момента).

Клаус Зелмер, ръководител на Skoda, сподели: " Клиентите ни с право чакат доста от Octavia и това ободряване издига нашия най-продаван модел на идващото равнище. Нововъведения като изцяло модифицираната информационно-развлекателна система, новите системи за сигурност, увеличеното потребление на устойчиви материали и по-мощните фарове го вършат още по-подходящ за всекидневните откриватели. Убеден съм, че най-новата ни Octavia ще изненада и зарадва своите водачи и пасажери, затвърждавайки мястото си на най-популярния ни автомобил. "
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР