Не би следвало да се преекспонира тази тема, но потвърждавам,

...
Не би следвало да се преекспонира тази тема, но потвърждавам,
Коментари Харесай

Данаил Кирилов потвърди: Ще подам оставка, ако мониторингът продължи след 31 октомври

Не би следвало да се преекспонира тази тематика, само че удостоверявам, че ще подам оставка, в случай че след 31 октомври продължи мониторингът на страната. Това разгласи правосъдният министър Данаил Кирилов пред Дарик.
Преди повече от седмица министърът е декларирал тази подготвеност пред еврокомисаря Вера Йоурова след диалог с нея по отношение на готвения от него план за следствия на ръководителите на Върховен касационен съд, Върховен административен съд и основния прокурор. Пред Кирил Вълчев Кирилов изясни, че главният проблем, с цел да продължава мониторингът, е доверието и по тази причина рухването на механизма е най-важната задача.
„ Ние следва да дадем най-много гаранции пред другите страни по тази причина, че имаме одобрен принцип за господство на правото и че се борим с корупцията “, означи министърът. Според него свадите към „ Апартаментгейт “ са посочили вътрешната сензитивност на обществото към корупцията.   „ Ние се гневим към корупцията, само че не вършим идната стъпка, да повишим условията към самите себе си за спазването на разпоредбите “, акцентира Кирилов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР