Не би си простил, ако с Нейно Величество се случи

...
Не би си простил, ако с Нейно Величество се случи
Коментари Харесай

Принц Хари се чувства безпомощен в САЩ

Не би си дал прошка, в случай че с Нейно Величество се случи нещо
Принц Хари се усеща изцяло беззащитен в Съединени американски щати.

Запознати издават, че е изпаднал в суматоха поради баба си – кралица Елизабет Втора.

Въпреки множеството спорове в връзките сред Съсексови и кралското семейство, той е живото доказателство на изказванието, че кръвта вода не става.
 Хари
Не би си дал прошка, в случай че с Нейно Величество се случи нещо

Запознати издават, че откакто научил, че преди броени дни кралицата била откарана по неотложност в болница, е изпаднал в суматоха, отбелязва „ Us Weekly “.
„Хари се почувства беззащитен в Монтесито – на хиляди километри разстояние от баба си и непрекъснато поддържаше контакт с нея“, разкрива източникът на изданието.

За никого не е загадка, че принц Хари се реалокира дружно със брачната половинка си Меган Маркъл в Съединени американски щати през март 2020 година Изглежда той към момента изпитва виновност за това, че не е съумял да се сбогува персонално с дядо си принц Филип преди гибелта му, разкрива още източникът.
„Хари в никакъв случай не би си дал прошка, в случай че същото се случи и с обичаната му баба“, споделя неназованият източник, допълвайки, че принц Хари „се надява да се прибере вкъщи за Коледа с Меган.
Има възможност Хари да се прибере във Англия преди Коледа
Не е изключено прибирането да се случи и преди този момент, с цел да може баба му най-сетне да се срещне със своята правнучка Лилибет и още веднъж да види правнука си Арчи, акцентира източникът.
Припомняме, че по рекомендация на лекарите, Елизабет Втора анулира пътуването си до Северна Ирландия, което трябваше да се случи по-рано този месец.

„Кралицата насилствено одобри медицинските рекомендации да си вземе отмора в идващите няколко дни“, се споделяше в публично известие от Бъкингамския замък от 20 октомври.
Ден по-късно кореспондент разкри, че английският монарх е прекарала една вечер в лечебно заведение. Дворецът разгласява известие на 21 октомври, в което съобщи, че повода е била „предварителни изследвания“.

Елизабет II се прибра в Уиндзорския замък на 21 октомври. Няма и седмица по-късно, тя още веднъж се върна към работните си отговорности. Елизабет Втора организира няколко виртуални срещи от вкъщи си.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР