Не беше ясно с какви размери и как трябва да

...
Не беше ясно с какви размери и как трябва да
Коментари Харесай

Фандъкова: Няма да се кандидатирам за следващ мандат на местните избори

„ Не беше ясно с какви размери и по какъв начин би трябвало да наподобяват параваните за изборите, които сменят тъмните стаички, по тази причина написах писмо до ЦИК. Решихме да използваме детайли от тъмните стаички, отворени към комисията, с цел да се резервира тайната на вота. Нямаме отговор от ЦИК, одобрявам, че от комисията към този момент нямат възражения. “ Това заяви пред БиТиВи кметът на София Йорданка Фандъкова.

За първото тримесечие на годината имаме с 28 млн. лева повече събрани налози, сподели тя.

Най-скъпите планове са плановете за канализация, в този момент някои европейски стратегии разрешават и средства за отчуждаване, уточни Фандъкова.

 ГЕРБ/СДС

„ Паветата към Народното събрание ще се пренаредят, когато специалисти се произнесат за технологията. Задължихме изпълнителите да създадат тестов сектор. Той би трябвало да бъде одобрен от института за паметниците на културата. Глобихме ги 100 000 лева за едно паве. Пренареждането евентуално ще стане при започване на лятото “, съобщи столичната кметица.

Работи се интензивно по ремонта на трамвайната линия по бул. „ Борис Трети “, изпълнителите също са санкционирани, заяви Фандъкова.

Разширява се метрото от „ Хаджи Димитър “ до „ Левски Г “ – това е единственият план със средства по проекта за възобновяване, напомни кметицата.

Ремонтът на „ Граф Игнатиев “ беше тестван от ОЛАФ и не бяха открити нарушавания, съобщи тя.

Строят се общо 23 здания на детски градини, 17 от тях ще бъдат приключени до края на годината.

Фандъкова още веднъж удостовери, че няма да се кандидатира за идващ кметски мандат.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР