Не беше удачно да се пращат полицаите без защитни средства

...
Не беше удачно да се пращат полицаите без защитни средства
Коментари Харесай

Екс вътрешен министър: Не беше удачно да се пращат полицаите без защитни средства на протеста

Не беше удачно да се пращат служителите на реда без защитни средства на митинга пред Народното събрание, съобщи някогашният вътрешен министър Цветлин Йовчев.

Колегата му Емануил Йорданов счита, че уредниците са работили безконтролно, а полицията можеше да работи и по-твърдо. По закон тези мероприятия са за изложение на политически отзиви, не става въпрос за физически дейности. Кметът по закон можеше да се намеси и да забрани митинга в изискванията на пандемия, настояват и двамата.

Според Цветлин Йовчев е имало и по-тежки обстановки. Отговорността е и на депутатите. Не може да приказваш, че имунизациите ще увредят здравето на хората, а ти самият да си имунизиран - това е на ниска цена популизъм, сподели Йовчев в ефира на bTV.

Хората изгубиха и работата, и парите си, те могат да стачкуват, само че депутатите от " Възраждане " имат други лостове, могат да трансформират закони, а нищо такова не беше направено, сподели Емануил Йорданов. Техните дейности са нечистоплътна политическа провокация. Те могат да се срещнат с министър-председателя по съответния ред, сподели Йорданов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР