Не беше трудно да напусна коалицията Изправи се! Мутри вън!.

...
Не беше трудно да напусна коалицията Изправи се! Мутри вън!.
Коментари Харесай

Максим Генчев напуснал Изправи се! Мутри вън! заради Татяна Дончева

" Не беше мъчно да напусна обединението " Изправи се! Мутри вън! ". Окончателно бях сигурен в решението си, откакто в неделя (13 юни) гледах по Българска национална телевизия присъединяване на един от съдружните сътрудници на партията. Тогава той съобщи, че позволява, вероятни диалози за сформиране на бъдещо държавно управление след изборите с Движение за права и свободи. Това изцяло опонира на вижданията и на работата ми като на режисьор, който е основал серия от патриотични филми ”.
Това съобщи за actualno Максим Генчев.
В посочения ден от него по Националната телевизия, в предаването " Денят стартира с Георги Любенов ", взе присъединяване водачът на “Движение 21 ” и съдружен сътрудник на,,Изправи се, мутри вън " Татяна Дончева.
По-късно денем, във Facebook Максим Генчев разгласи, че напуща обединението:
" Като основател на гражданска платформа “Изправи се, България ” през 2019 година, с отвращение напущам. Поради навлизане на паразити, службогонци и всевъзможни политикантски отпадници в придвижването, като сервирам съболезнования на водача Манолова! "
В изявление за медията ни Максим Генчев изясни претекстовете си:
,,Взимам си сбогом с тази коалиция. През тези две години взех присъединяване в гражданска платформа на Мая Манолова. Движението имаше за цел да бъде измежду народа и да се бори за правдивост. В последно време, обаче започнаха да идват партии, които желаят да ръководят, да командват, а аз не скърбя да прислугвам техните ползи ”, добави Максим Генчев.
 

 Режисьорът Максим Генчев напуща омерзен придвижването на Манолова Режисьорът Максим Генчев напуща " омерзен " придвижването на Манолова
" Като основател на гражданска платформа “Изправи се, България ” през 2019 година, с отвращение напущам. Поради навлизане на пара...
Според него придвижването на Татяна Дончева и по този начин нареченото,,Отровно трио “, нямат място в гражданската платформа на Мая Манолова.
“Основаната тръпка на водачите на другите две партии, е към властта. Не съм склонен те да подреждат, да разчистват и да командват ”, добави Генчев.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР