Не беше отдавна времето, когато Борис Бонев и формацията му

...
Не беше отдавна времето, когато Борис Бонев и формацията му
Коментари Харесай

„Абсолютна лъжа“ ли е подкрепата на Борис Бонев за скандалната кметица от ДБ

Не беше от дълго време времето, когато Борис Бонев и групировката му „ Спаси София “ застанаха зад кметицата на Демократична България Росина Станиславова. Бонев даже популяризира видео,  в което споделя, че в случай че има опция би дал своя вот точно за упрекнатата в спор на ползи кметица на столичния квартал " Красно село ".

След разкритията за далаверите на Станиславова и назначенията ѝ, глобите от КПКОНПИ и вчерашното решение на Върховен административен съд, Демократична България - откъдето бе излъчена кметицата- а през днешния ден и Борис Бонев внезапно се разграничиха от нея.

Това поражда редица въпроси, като това дали е била машинация поддръжката на Бонев и „ Спаси София “ за скандалната кметица? И в случай че толкоз ревниво са пропагандирали за нея, по какъв начин през днешния ден единствено с един коментар в обществените мрежи се разграничават от дейностите ѝ. Като допълнение към осъществяванията им, „ Спаси София “ настояват, че Бонев е имал единствено едно неподготвено изявление за Станиславова, само че „ не мелили брашно с нея по доста тематики “.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР