Не беше коректно да ни разменяте с Кирил Петков,той трябваше

...
Не беше коректно да ни разменяте с Кирил Петков,той трябваше
Коментари Харесай

Делян Добрев: "Газпром" е ненадежден доставчик - защо предишните управляващи не стартираха международен търг за доставка на природен газ март или април

Не беше правилно да ни разменяте с Кирил Петков,той трябваше да е пръв. Петков към този момент не е министър председател, допреди 2 часа той беше пръв в листата на гостуващите. Това сподели Делян Добрев при започване на гостуването си в bTV. 
 
Ризова-Водещата Ризова се опита да се оправдава, че били частна медия. " Ние дефинираме регламента. Стажантите ни могат да напишат всевъзможен лист, няма правилник ".
 
Ако не го е боязън Петков го поканвам на спор. Мога да потвърдя,че са купували газ с 28% по-скъп от " Газпром " и желая да се каже в ефир. Купували са от румънския " Газпром " на повишени цени, имам фактури-ето ги, добави някогашният енергиен министър. На мен са ми ясни опорките на Петков - в този момент ще каже за Капитан Андреево. Съмнявам се, че е имало нитрати и пестициди - до момента те (Промяната, бел. ред.) не са споделили нито една истина ", акцентира Добрев. 
 
" Между 95 и 97% от камионите отиват в Европа, т.е. на всеки 30 камиона един остава в България. Как от тези 29 камиона дневно в Европа никой не видя 10 години, че има краставици и домати с нитрати? Имаме информация, че ОЛАФ проверява сигнал за минали 550 ТИР-а с облекла вместо тухли през " Капитан Андреево " и това е станало през последните 10 месеца. Това са аргументите да нямам доверие на опорките им. През последните месеци се заловиха огромни количества опиати и тютюн. Откъде са минали – отново през " Капитан Андреево ", разгласи Делян Добрев.
 
Той напомни появилата се информация в медиите, че има отчети на ДАНС за офшорки и преводи в Швейцария. " Министър Демерджиев сподели, че Рашков не е правил нищо по нашия сигнал, до момента в който е бил вътрешен министър. Затова го наградиха с пернишко водачество. Сега Министерство на вътрешните работи и ДАНС работят ", добави Добрев. 
 
  " Ако вземем резултата на инфлацията ние сме обеднели с 9%. В Европа инфлацията е на половина. Тук тя беше изпусната и стана причина за обедняването на българите ", заключи кандидат-депутатът на ГЕРБ.
 
" Оттук-нататък следва да се направи интернационален търг за доставка на природен газ. Предстои арбитраж пред България, по тази причина не ми се желае да приказвам по тематиката. Защо още през март или април не стартираха интернационален търг за доставка на природен газ? За да купуват от медиатори. " Газпром " потвърди, че е обезсърчителен снабдител ", изясни някогашният енергиен министър. 
 
" Второто, което би трябвало да създадем е да удължим схемата за отплата на бизнеса. Това предложение беше на ГЕРБ и в случай че не беше признато от Народно събрание стопанската система на България щеше да банкрутира. Цената на газа ще падне, в случай че стартират доставките по интерконекторът с Гърция. Третото нещо, което би трябвало да се направи в незабавен порядък е, да се наложи мито на уралския петрол. От февруари месец уралският петрол е паднал с 40% ", сподели Делян Добрев и сподели данни за това.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР