Не беше истинска изненада, че голям норвежец се записа в

...
Не беше истинска изненада, че голям норвежец се записа в
Коментари Харесай

Ман Сити с лекота стигна до финала на Световното клубно първенство и се доближи до още слава въпреки липсата на ключово трио

Не беше същинска изненада, че огромен норвежец се записа в таблицата с резултатите, до момента в който Манчестър Сити доближи финала на Световното клубно състезание.

Но централният бранител на Урава Мариус Хойбратен, а не Ерлинг Халанд, откри вратата, вкарвайки си нечовечен автогол, до момента в който първенците на Висшата лига се разхождаха, с цел да срещнат бразилския Флуминензе в петъчния демонстративен мач.

‌Хойбратен пропусна раждането на сина си предходната седмица с вярата, че ще получи шанса да се сблъска със своя знаменит съотечественик.

‌Вместо това той изведе Сити напред с един груба интервенция - и по-късно получи отклоняване при удар на Бернардо Силва, което донесе третия гол на " сините ".

‌Haaland наблюдаваше от аварийна пейка, лекувайки неприятна травма на крайници – макар че получи големи овации от локалните поданици, когато ухиленото му лице се появи на огромните екрани.‌ Той няма да играе присъединяване в шампионата. Хойбратен имаше много удобна вечер, когато неговият а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР