Не беше грешка да отидем поотделно на парламентарните избори на

...
Не беше грешка да отидем поотделно на парламентарните избори на
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ВМРО: Не правим патриотична коалиция, защото ни е страх, че пак няма да сме в парламента

Не беше неточност да отидем поотделно на парламентарните избори на 4 април. Имаше разграничение на цели, недобра съгласуваност в тази коалиция (Обединени патриоти) от първия ден. Това съобщи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.
На въпрос за какво тогава отново ще се сплотяват, отговорът на Веселинов беше, че било „ не тъй като не вярвали ”, че другояче отново няма да влязат в Народното събрание, а „ с цел да не изтекат в канала ” дадени за патриотичната концепция гласове.
 „ Възраждане “ изрично отхвърля договаряния с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ за предизборна коалиция „ Възраждане “ изрично отхвърля договаряния с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ за предизборна коалиция
„ Възраждане “ няма да взе участие в договаряния за основаване на предизборна коалиция с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ. Това разгласи водачът на партият...
Сегашната възможна патриотична коалиция е отворена за всички, които споделят избрани правила – превъзмогване на националното разцепление, конституционна промяна (Красимир Каракачанов през вчерашния ден отново разгласи, че ), въпросът със Северна Македония, намесата на Турция във вътрешните ни работи.
На въпрос за какво патриотичните водачи не подадат оставка и не дадат път на младите, които можело да се схванат, а единствено нямало (евентуално) да влязат в листите за депутати, явен отговор нямаше. „ Нека характерите да останат ”, посочи Веселинов.
Ако няма патриотична коалиция, отиваме на избори с положително самочувствие, сподели Веселинов пред Нова телевизия за Вътрешна македонска революционна организация.
Ние не сме анти, ние сме про. Ще поддържаме държавно управление, което взема решение проблемите на българските жители, разяснява зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация, който видя като „ огромния проблем ”, че българите отиват да гласоподават с ненавист към някого. Получавам Слави Трифонов или получавам Бойко Борисов – получавате националноотговорно държание – по този начин Веселинов отговори на пряк въпрос какво ще вършат патриотите в новия парламент.
 Медико-патриотична коалиция или спасяването на редови войник Доктор Медико-патриотична коалиция или спасяването на редови войник Доктор
Започналите в понеделник диалози сред Вътрешна македонска революционна организация от една страна, и НФСБ и партия КОД от друга, са още една индикация, че ГЕРБ отива в исто...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР