Не бързайте със заключенията, че Пеевски и групата му просто

...
Не бързайте със заключенията, че Пеевски и групата му просто
Коментари Харесай

Илиян Василев: Пеевски няма какво да губи, ще ползва цялата си власт, за да принуди Доган да се договаря с него

Не бързайте със заключенията, че Пеевски и групата му просто ще си тръгнат от Движение за права и свободи с наведени глави. Пеевски няма какво да губи и ще употребява цялата си власт с цел да принуди Доган да се договаря с него.
Най-важното е,че с отговора си Доган ескалира обстановката и номерата на Доган, че всички се обичаме удариха камък. Тоест развръзка към този момент има.
Това разяснява във връзка вчерашните събития в Движение за права и свободи енергийният специалист Илиян Василев на страницата си във Facebook. Ето и още от неговия разбор:
Факт е, че без поддръжката на Доган Пеевски нищо не може да направи в Движение за права и свободи, изключително на избори. Но и Доган не може да направи акция на мускули. За това в случай че няма бърза развръзка, Движение за права и свободи ще бъде отвън уравнението на властта и за втория, и за идващия мандат и за идващите избори.
Интересно, че Доган не употребява фактора Магнитски в писмото си.
Трусовете в Движение за права и свободи ще отекнат и в ГЕРБ /ББ не инцидентно го няма в медиите тези дни/ и в другите партии, изключително в тези, в които Пеевски е пуснал пипалата си. Най-интересна ще бъде реакцията след службите и прокуратурата. Ако Пеевски реши да работи силово ще провокира ответна вълна като през 2014 година. Но различен метод не му остана.
Така че рано е да отписвате Пеевски. Още доста бели може да направи, първо на Движение за права и свободи, по-късно на България.
Кризата в Движение за права и свободи и в българската политическа система открива нови благоприятни условия, има и положителни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР