Не България бърза за членство в ЕС, а РС Македония

...
Не България бърза за членство в ЕС, а РС Македония
Коментари Харесай

Каракачанов хвали Нинова и громи Петков и Лорер за Македония

Не България бърза за участие в Европейски Съюз, а районен съд Македония и това би трябвало да им бъде показано ясно. С тези думи се обърна водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов към шефката на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова във връзка информация в медиите, че тя е трябвало да оглави така наречен икономическа междуправителствена комисия.

Правителството би трябвало да потвърди, че е българско, а не пасмина от политически гурбетчии, безапелационен е още Каракачанов и добавя във фейсбук позиция:

" Абсурдно е тяхното бързане по отношение на Скопие. Те би трябвало да бързат да решат въпроса с изнемогващите пред ценовия потрес българи. А бързането по Македонския въпрос би трябвало да оставят на Скопие. Скопие има да извърви доста дълъг път. А не София ".

Той разяснява срещата на президента Стево Пендаровски със неразрешената по конституция ОМО " Илинден ":

" Нерегистрирани антибългарски организации, с възгледи, които засягат историята и териториите на прилежащите страни и най-много България. Създадени от Югославското посолство в София, и оттогава и до през днешния ден финансирани от македонските служби.

С този си акт президентът на районен съд Македония даде явен знак, че Скопие освен няма да отстъпи от антибългарските си позиции, само че и ще продължи да ги втвърдява, до момента в който актуалният министър-председател и неговите министри си играят на дипломация.

Ако Корнелия Нинова фактически е отказала да води делегация в Скопие, заслужава поздравления. А заменилият я Даниел Лорер (за който продължава да не е известно на какво тъкмо е министър) следва най-малко да прочете няколко книги по Македонския въпрос – с цел да знае с каква отговорност в действителност е претрупан ", написа още някогашният боен министър.

" Истината е, че близо 80 години скопската идеология е учредена на антибългаризъм. Тези хора няма да спрат пред нищо, с цел да попречат на изявата на каквато и да е българска еднаквост и историческа истина в Македония. И ще опитат да изперат сталинистката си история в Европейския съюз. Всякакви прекомерни жестове към тях са или наивни, или са просто слугуване на непознат интерес.

Защото на следващия ден ще ни обещаят по какъв начин, да речем, ще включат българите като някакво малцинство в конституцията си – единствено че, да вземем за пример, по-нататък, в хода на договарянията. Или ще ни предложат някакъв различен бонбон, който пиарското ръководство на Петков да раздуха в услужливите медийни формати и измежду грантаджийската група, която „ поучава “ външната ни политика или я разяснява в медиите. А през това време в Скопие ще не престават да горят всичко българско с нажежено желязо.

В учебниците и по паметниците ще продължава да написа по какъв начин сме татари, фашистки окупатори, народностното схващане на Гоце и дейците на Вътрешна македонска революционна организация ще не престават да бъдат подменяни, а хората с българско съзнание ще не престават да са дискриминирани. Но Кирил Петков ще продължава да ни приказва по какъв начин би трябвало да вършим взаимни отстъпки и по какъв начин историческата истина в действителност е шовинизъм.

Настоящото държавно управление в София би трябвало да потвърди, че в действителност е българско държавно управление, а не пасмина от краткотрайно завърнали се в родината си емигранти, пристигнали на политически гурбет. Абсурдно е тяхното бързане по отношение на Скопие. Те би трябвало да бързат да решат въпроса с изнемогващите пред ценовия потрес българи. А бързането по Македонския въпрос би трябвало да оставят на Скопие. Скопие има да извърви доста дълъг път. А не София.

И още веднъж приветствам госпожа Нинова за изцяло кардиналната ѝ позиция да не оглави тази поредна комисия. С дейностите си тя потвърди, че в това държавно управление има най-малко един политик, който мисли за ползите на България ", прибавя водачът на Вътрешна македонска революционна организация в позицията си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР