Не аз, а Кирил Петков си организира среща с руския

...
Не аз, а Кирил Петков си организира среща с руския
Коментари Харесай

Костадинов се срещнал с посланика на Русия за 5 минути

Не аз, а Кирил Петков си провежда среща с съветския дипломат. Това съобщи на брифинг ръководителят на “Възраждане” Костадин Костадинов.

“Малко е несериозно, когато министър-председателят, откакто се е срещал с съветската посланичка, да насочва внушения към мен, че аз съм се срещал с нея. Едва ли не излиза, че единствено той има право на това нещо. Аз, за разлика от него, не съм си правил публична среща. Срещата беше на концерт, отдаден на Трети март. Концертът беше ма 1-ви март в Деня на Москва. Получихме покана като представители на парламентарна група. На тази среща бяхме дружно 5 минути в границите на дипломатическия протокол”, изясни той.

Костадинов разкри и какво са си говорили двамата.

“Това, което аз ѝ споделих, и съм сигурен, че Кирил Петков не е, е, че ние считаме, че би трябвало да се запазят живота и сигурността на сънародниците ни в Украйна. Също, че не трябва да се позволява българите да бъдат по средата и пострадали от военния спор сред Украйна и Русия. Казах ѝ, че при положение на потърпевши българи, виновността ще бъде и на Русия, тъй като те са тези, които организират тази “операция”, както те я назовават. Сигурен съм, че Кирил Петков не ѝ е споделил това, тъй като с цел да го кажеш, би трябвало да имаш визия за две неща. Първо, да имаш визия за това, че там живеят българи и да ти пука за тях. Второ – би трябвало да имаш геройство, с цел да кажеш нещо сходно на съветския дипломат, а не да четеш инструкциите, които ти е дал американския посланик”, разяснява водачът на “Възраждане”.

По думите му е “безкрайно нагло” хора, които “не излизат от непознатите посолства”, да вършат сходни внушения. Според Костадинов това издава и комплекси.

Той посочи още, че България се ръководи от национални предатели и американски сътрудници.

“За нас българите Трети март е народен празник. Когато някой различен реши да го почете, без значение какъв дипломат е, българин или чужденец, би трябвало да приветстваме това. А не да прилагаме апели за протест на Трети март и националния ни празник или непосредствено за анулация на националния ни празник, както направиха управляващите”, разяснява Костадинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР