Не 6 часа изпит, а 6 часа консултации с почетния

...
Не 6 часа изпит, а 6 часа консултации с почетния
Коментари Харесай

Кметът на Кърджали: Пеевски е отговорът, защото трябва нов модел в управлението

Не 6 часа изпит, а 6 часа съвещания с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган е имал новоизбраният кмет на Кърджали Ерол Мюмюн в надпреварата за кметската кандидатура на Движението за родопския град. Това разкри самият Мюмюн пред Би Ти Ви.

„ Не бих споделил 6-часове изпит, а бяха 6-часове съвещания с Ахмед Доган. Те бяха, с цел да се види какви са вижданията ми за подобряването на качеството на живот в Кърджали. Надделях над Хасан Азис, тъй като показах добре обрисувана стратегия за мандата “, безапелационен бе Мюмюн.

По думите му са в положителни връзки с Азис. Двамата показали добра последователност. „ Една от визиите ни е да не се подписват контракти, които не са преференциални за Кърджали “, уточни Мюмюн.

„ Първото нещо, което сложих в кабинета си бе описът с цели, които стоят пред нас. Един от тях е Кърджали да стане по-желан град за живеене. Главен приоритет е да задържим хората в града и да накараме младите да се върнат. Трябва да задържим децата по родните места “, сподели още новият кмет на Кърджали.

„ Аз съм роден и пребивавам в Кърджали. Наболелите проблеми през годините ме окуражиха да се кандидатирам за кмет. Също по този начин получената поддръжка от обществото и вярата в техните очи ме мотивираха “, акцентира той.

„ Живеем във времена на огромни провокации в световен и в местен проект. Движение за права и свободи като една виновна партия стъпва крепко на основите на темелите за ново начало. Вярвам, че времето ще покаже, че се случват положителни неща за нашите гласоподаватели, за нашите жители и имам вяра, че откакто се случат тези положителни неща Движение за права и свободи ще служи за образец “, сподели той.

„ Делян Пеевски бе номиниран за ръководител на Движение за права и свободи от регионалната конструкция на Кърджали, тъй като покрива и изцяло заслужава определението на феномен в българската политика “, сподели Мюмюн.

„ Пеевски е откликът и отговорът, тъй като би трябвало да има нов модел в ръководството и в управлението “, добави той.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР