НБУ Михаил Лъкатник“ кани всички на ЕКОФЕСТИВАЛ на 1 юни,

...
НБУ Михаил Лъкатник“ кани всички на ЕКОФЕСТИВАЛ на 1 юни,
Коментари Харесай

НБУ Михаил Лъкатник ви кани на Екофестивал

НБУ " Михаил Лъкатник “ кани всички на ЕКОФЕСТИВАЛ на 1 юни, сряда, в Експозиционен център " Флора Бургас “, в който ще вземат участие възпитаници и деца от екоучилища и детски градини, сътрудници на учебното заведение по план " Let it grow " по Програма " Еразъм+ ".

Фестивалът ще се организира в две елементи:

10.00 – 11.30 часа – ЕКОФЕСТИВАЛ ЗА УЧЕНИЦИ на откритата повърхност пред Експо център " Флора “, където участниците ще показват своята работа по разнообразни екопроекти, материали, действия, игри и музикални поздрави. В него ще вземат участие Дирекция на Политическа партия " Странджа “, Оперативна програма " Чстота еко “ и БД " Син байрак “. Ще бъде експонирана и фотоизложба на тематика " Млади кореспонденти за околната среда “.

14.00 – 16.00 часа – КРЪГЛА МАСА И ОБУЧЕНИЕ ЗА УЧИТЕЛИ на тематика " Как да станем стабилно екоучилище “

Кръглата маса е инициирана от Нов български университет " Михаил Лъкатник “, участник в план по " Еразъм+ " " LET IT GROW “, в която ще вземат участие сътрудници по плана от Румъния, Гърция, Хърватия, Италия, Полша и Испания. А в 18.30 часа ще се организира и училищен концерт " ЗаЕдно с природата “ в Летния спектакъл в Морската градина.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР