Трябва да защитим застрашената Европа с гласовете си на европейските

...
Трябва да защитим застрашената Европа с гласовете си на европейските
Коментари Харесай

Френският посланик: Трябва да защитим застрашената Европа с гласовете си на евроизборите

Трябва да защитим застрашената Европа с гласовете си на европейските избори през май. Целта на Еманюел Макрон беше да покаже какъв брой съществено е ситуацията няколко месеца преди евроизборите.

Това сподели в утринния блок на БТВ посланикът на Франция у нас н.пр. Ерик Льобедел във връзка апела на френския президент към жителите на Европейския съюз. "Европа би трябвало да сътвори обществен щит за всеки работещ, от изток на запад и от север на юг, с цел да има еднообразно възнаграждение на едно и също работно място и европейска минимална заплата, съобразена с изискванията във всяка страна. Трябва да покажем, че Европа може да закриля и може да ползва обществено доближаване. Ясно е, че това ще е сложен развой, само че страните под междинното равнище би трябвало да вървят на горе. Богатите страни би трябвало да дърпат по-бедните страни нагоре, а не противоположното. Трябва да защитим полезностите и свободите в Европа. За това упорства и президентът Макрон. Това ще стане посредством основаването на европейска организация за отбрана на демокрациите, която да брани страните в Европейски Съюз от хакерски атаки и операции при избори. Ще има възбрана за финансиране на политически партии от непознати страни. Ще се криминализира езика на омразата и насилието в интернет. Всички би трябвало да се борим против дезинформацията и подправените вести ", безапелационен беше дипломат Льобедел.

"Следихме с интерес визитата на съветския министър председател Дмитрий Медведев у вас. Ние сме деен член на Европейски Съюз испазваме всички наставления на съюза. Говорим главно за диверсификацията не енргийните източници. Има френска компания, която е подготвена да влага в градежа на АЕЦ "Белене ", стига всичко да е по разпоредбите и нормите на Европейски Съюз ", сподели още френският дипломат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР