Опитал да отключи входната врата, но установил, че от вътрешната

...
Опитал да отключи входната врата, но установил, че от вътрешната
Коментари Харесай

Информация От Последните Минути! Ново Зловещо Убийство Потресе България! Извършено Е С Особена Жестокост!



Опитал да отключи входната врата, само че открил, че отвътре на бравата е подложен ключ. От вътрешността на жилището се чувал детски рев. Братът на Р.Х. незабавно потърсил ключар и подобен дошъл пред жилището, като открил тройно заключване на входната врата на жилището, само че съумял да я отключи, макар поставения отвътре на вратата ключ.

При отваряне на входната врата, ключарят и братът на Р.Х. видели мъртвец на човек в стаята, ситуирана против вратата. Братът на Р.Х. се ориентирал по рева на детето къде се намира то и го взел. Двамата излезли от жилището. В 16,08 часа ключарят подал сигнал в дежурната на І районно управление (на МВР) при ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, а в 16,10 ч. - и на телефон 112.

Незабавно след приемане на сигнала, е бил образуван екип от проверяващи от ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, който посетил мястото на случая. Прозорците и балконските порти на жилището били затворени.

Жената била открита лежаща по тил с порезна рана на шията и защитни порезни рани по ръцете. Мъжът лежал по лице, като в дясната си ръка държал огромен кухненски нож, забит в шията му. Пристигналият екип на незабавна помощ установил настъпване гибелта на мъжа и дамата.

До момента са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности, включително огледи на местопрестъпление и разпити на очевидци. Били са назначени съдебно-медицински, биологична, дактилоскопна и химически експертизи. Детето на умрелите се намира при околните им.

Разследването по случая продължава, оповестяват още от Окръжна прокуратура-Пловдив.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР