Моделката присъства на откриването на луксозен магазин за мъжки ризи

...
Моделката присъства на откриването на луксозен магазин за мъжки ризи
Коментари Харесай

Докато Дидо от Д2 цепи дърва във Фермата, жена му му избира ризи

Моделката участва на откриването на първокласен магазин за мъжки ризи в столичен мол. Екип на CNN и Bloomberg Turkey отрази стилното събитие. Те дойдоха от Истанбул и часове преди откриването се любуваха на столичните забележителности. Събитието почете самият турски дипломат. Негово Превъзходителство Хасан Улусой разряза алената лента и прегледа последната сбирка на марката. Любители на мъжката мода и известни наши хубавици се събраха пред магазина за мъжки ризи и аксесоари TUDORS, на партера в комерсиалния център, с цел да обновят есенния си дрешник.

Гостите посрещна персонално притежателят на марката Яшар Айайдън, който към този момент 20 години сполучливо развива бизнеса допълнително от 230 магазина магазина в 17 страни по света. Балдъзата на Андрей Арнаудов, Доротея Толева озари магазина с сексапил и съблазън. Красавицата със забележителна кариера в разнообразни задгранични продукции неотдавна завоюва статуетка за най-хубава поддържаща женска роля на Международния кино фестивал в Мадрид за късометражната версия кино лентата „ Bullets of justice “. В центъра на вниманието бяха и брачната половинка на Дидо от D2, моделът Юлия Кулиш, а компания ѝ правеше екзотичната чеченка Марина, взела участие в миналогодишния сезон на известното реалити „ Фермата”.

За приповдигнатото въодушевление на гостите по традиция се погрижи фамозният миксолог Дарко Ангелески, президент на Македонската асоциация на барманите и притежател на 5L Speakeasy Bar. Неговите коктейли наподобяващи „ невинна” кутиика с пуканки криеха сладко ядро от свежи горски плодове и водка Finlandia. Третият магазин на TUDORS в България се намира на партера на Paradise Center в София. С него марката изрично декларира позициите си на българската фешън сцена.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР