Джефри Епстийн, един от най-богатите и известни финансисти в САЩ,

...
Джефри Епстийн, един от най-богатите и известни финансисти в САЩ,
Коментари Харесай

Вижте Педофилския остров на Джефри Епстийн!- видео


Джефри Епстийн, един от най-богатите и известни финансисти в Съединени американски щати, е бе арестуван по обвинявания в педофилия и трафик на малолетни. Арестът е осъществен преди 10-ина дни, само че едвам в този момент 2 от жертвите му дават публичност за закононарушенията му, написа в. “Гардиън”.

Богатството на Епстийн се прави оценка на над половин милиард $, а в дружеския му кръг са голям брой шоу звезди, някогашният президент на Съединени американски щати Бил Клинтън, актуалният Доналд Тръмп и принц Андрю – трето дете на Кралица Елизабет II, както и самият принц Филип. Известно е, че Клинтън имал над 20 полета с частния аероплан на Епстийн, наименуван от пресата “Lolita Express”.

66-годишния Епстийн постоянно се е радвал на вниманието на медиите и е бил постоянен посетител на голям брой тв стратегии оттатък океана. Състоянието му разрешава той да закупи собствен остров на Карибите, където построява имение, имащо даже личен храм. Островът обаче става сцена на закононарушенията на милионера.

“На 14-годишна възраст бях полово измъчвана от Епстийн. Още имах брекети на зъбите, когато дружно с доста други девойки бяхме водени в имението му “, разкрива една от жертвите, Къртни Уайлд.

От документите на делото излиза наяве, че минимум 40 малолетни девойки са били водени в имението на Епстийн за секс, интимни разтривки или снимане на голи фотоси. В обвиняването се твърди още, че жертва на трафик на хора са станали стотици, може би даже хиляди малолетни девойки.

“Като дребна бях заставена да бъда полова робиня на принц Андрю. Между 1999 година и 2002 година с мен и голям брой други малолетни девойки се правиха оргии “, декларира Вирджиния Робъртс, допълвайки, че ФБР е прикривало милионера и авторитетните му другари.

Обвиненията на Вирджиния Робъртс обаче не са доказани от съда и не са част от делото против Епстийн.

Прокурорът по делото Алекс Росмилър разкрива, че органите на реда в Съединени американски щати са разпознали и разговаряли с десетки жертви на мултимилионера. Като следствието против Епстийн е било скрито и дълготрайно, поради огромното му въздействие.

“Огромното благосъстояние на Епстийн би направило бягството му от справедливостта елементарно, поради което съм срещу освобождението му под домакински арест “, споделя Росмилър.

По време на претърсването на дома на Епстийн в Манхатън, управляващите намерили “заключен сейф”. В него били скрити диаманти, голямо количество пари в кеш и подправен паспорт, в който Епстийн е с друго име и показан като гражданин на Саудитска Арабия. В сейфа били открити и подредени по азбучен ред папки с голи фотоси на девойките, станали жертва на милионера.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР