НБА си пое глътка въздух в понеделник, като отстъпи цялото

...
НБА си пое глътка въздух в понеделник, като отстъпи цялото
Коментари Харесай

Прогнозирайки как ще се развие дивият финал на Източната конференция на НБА

НБА си пое глътка въздух в понеделник, като отстъпи цялото внимание на баскетбола на Кънектикът и Пърдю, който го извърши за шампионата на шампионата на NCAA, и това евентуално е нещо хубаво. В момента има единствено едно обещано в спорта, защото доближава обиколката на звънеца на постоянния сезон:

Селтикс ще имат всички мачове 7 вкъщи. Те са с осем мача пред най-хубавите на Запад и са с 15 мача на терена на Изток. Те приключиха домашния корт неуместно рано. Но това също значи, че Селтикс ще бъдат забавна уайлд кард през последната седмица, тъй като те също са спечелили правото да дават отмора на който пожелаят, когато пожелаят.

И това е единственият път, когато такова ръководство на натоварването може освен да бъде универсално предпазено, само че и съвсем наложително. Единственото нещо, в което C би трябвало да са сигурни е, че са 100 % здрави, откакто шампионатът стартира. Така че евентуално ще създадат това, което към този момент направиха през последните няколко седмици: ще продължат да карат в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР