НБА се завърна от почивката на звездите снощи, с 24

...
НБА се завърна от почивката на звездите снощи, с 24
Коментари Харесай

Девет въпроса, които ще определят един сезон в НБА без ясни отговори

НБА се завърна от почивката на звездите нощес, с 24 от 30-те тима в лигата в деяние. Никс прекратиха своята серия от четири загуби с победа със 110-96 над 76ers без Джоел Ембийд, водени от 22 точки на Боян Богданович и шест тройки. Подсилени от завръщането на Донте Ди Винченцо, Айзая Хартенщайн и Богданович, Никс се изправят пред най-голямото предизвикателство в лигата, защото Селтикс гостуват на Медисън Скуеър Гардън в събота за първи път след успеха на Бостън в Ню Йорк при откриването на сезона.

Дори в случай че Никс върнат Джулиус Рандъл, О. Г. Ануноби и Мичъл Робинсън преди началото на следсезона, Селтикс – които се усъвършенстваха до най-хубавия резултат в лигата 44-12 със седмата си поредна победа нощес в Чикаго – остават най-голямата им спънка за достигайки до финалите на НБА за първи път от четвърт век.

Докато Никс са съвременен късмет да завоюват Източната конференция — третият най-хубав коефициент, +700, на DraftKings — Селтикс са съвсем равни (+115), с цел да го претендират...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР