НБА представи преработено мобилно приложение, което ще помогне на феновете

...
НБА представи преработено мобилно приложение, което ще помогне на феновете
Коментари Харесай

НБА представи ново мобилно приложение

НБА показа модифицирано мобилно приложение, което ще помогне на почитателите да се приближат повече до играта, като предлага по-добри варианти за стрийминг и достъп до повече акценти допустимо най-близо до действителното време, оповестиха от Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада. 

Приложението се създава повече от две години. Плановете за плана стартират съществено към месец преди прекъсването на НБА поради пандемията от ковид през март 2020 година. То употребява изкуствен интелект, с цел да даде на почитателите този тип наличие, което биха желали, без значение дали гледат мач от самата зала или някъде другаде. 

Това е най-новият детайл в тактиката на НБА, създадена непосредствено за потребителите. Предложенията за абонамент на Лигата - NBA League Pass и NBA TV, са интегрирани в приложението, с по-високо качество на видеото, усъвършенствано качество и някои езикови варианти. Цената на League Pass също е понижена от 99.99 до 129.99 $ за целия сезон според от закупения пакет. Вече се предлага и единствено месечен абонамент.

Приложението дава опция за нови способи почитателите да виждат статистика и акценти, като се допират до всички гледни точки на наличието. Сред другите акценти на приложението са достъп зад кулисите до играчи и до тимове, достъп до конференции след всички мачове, нови излъчвания, в това число седем епизода на пътя на Голдън Стейт към миналогодишната купа, наименуван " Gold Blooded " и разказан от ветерана Андре Игуодала, както и опция за гледане на стотици архивирани НБА мачове. На почитателите също ще бъде даден късмет да се причислят към NBA ID, безвъзмездна стратегия за награди на последователите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР