Назон има желание да остане в ЦСКА, но все пак

...
Назон има желание да остане в ЦСКА, но все пак
Коментари Харесай

Изненада - Мъри е поискал Назон в Гьозтепе

Назон има предпочитание да остане в ЦСКА, само че въпреки всичко е допустимо да размишления, в случай че получи доста добра оферта. Такава е допустимо да постъпи от водения от Станимир Стоилов Гьозтепе, като медиите в Турция настояват за сходен интерес от няколко дни.

Вчера изданието yeniasir.com.tr написа, че от втородивизионния клуб от югоизточната ни съседка към този момент са се свързали с хаитянския нападател и са пробвали да го убедят да премине там.
 Назон е благополучен в ЦСКА, остава най-малко до лятото
Назон е благополучен в ЦСКА, остава най-малко до лятото

Ето детайлности

Добавя се, че Дюкенс е разпитвал сегашния си треньор Нестор Ел Маестро за изискванията в Измир. Както е известно, сърбинът с английски паспорт бе отпред на Гьозтепе в интервала септември 2021 година - март 2022 година

Трансферният прозорец в Турция затваря в петък, тъй че в случай че сходна договорка се реализира, това би трябвало да се случи до тогава.

Гьозтепе има интерес и към нападател от елитния бразилски Атлетико Паранаензе. Именно той е приоритет в селекцията на отбора, а Назон е по-скоро аварийна алтернатива.

До момента Станимир Стоилов притегли бранителя Елитон от ЦСКА 1948 и халфа Рамон Паскал Лундквист, а през вчерашния ден клубът показа и различен полузащитник -Тургай Гемиджибашъ, написа " Тема спорт ".
 Гьозтепе на Мъри развинти Алтай в дербито на Измир
Гьозтепе на Мъри развинти Алтай в дербито на Измир

Тимът му излезе втори във Втора лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР