Назначили са охрана на Йоловски, за да му придадат тежест.

...
Назначили са охрана на Йоловски, за да му придадат тежест.
Коментари Харесай

Христо Иванов безкрайно нагъл: Назначили са охрана на Йоловски, за да му придадат тежест

Назначили са защита на Йоловски, с цел да му придадат тежест. Нали разбирате, че в случай че някогашен министър председател и някогашен министър, депутати, са оказвали напън и гласили публични поръчки и милиони, милиарди са хвърчали, и осем месеца нищо не вършим за това, значи някой в прокуратурата би трябвало да си подаде оставката единствено поради това. Те не се интересуват от това нещо и го вадят, когато имат интерес.
Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ (ДБ) Христо Иванов в Народното събрание във връзка изтеклите протоколи от разпита на някогашния министър на електронното ръководство Александър Йоловски. Там се твърди, че той е бил заплашван от съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ (ПП) Кирил Петков и народен представител от ПП-ДБ Божидар Божанов, предава Епицентър.
Иванов обърна внимание на това, че тези показания са дадени през октомври и че от този момент Кирил Петков и Божидар Божанов не са били търсени още веднъж. По думите му това е обект на работа на прокуратурата и изказванията на Йоловски би трябвало да бъдат потвърдени.
„ Месеци наред господин Петков и Божидар са подготвени да спомагат и не са търсени. Когато стартира акцията, тези изказвания се вадят безусловно кампанийно, с цел да се употребява прокуратурата за медийна бухалка. Това е единственото, което има значение “, съобщи Христо Иванов.
Той разяснява предварителното освобождение на Петър Петров от длъжността заместник-председател на Държавна организация „ Национална сигурност “ от страна на Министерски съвет през вчерашния ден. Петров бе повдигнат на поста си от ПП-ДБ лятото на 2023 година
„ Ясно е, че се отстраняват всички, които не се употребяват с доверието на Пеевски, и всички, които го имат остават или се връщат на своите позиции. Страната беше хвърлена към ненужни избори от Борисов и Пеевски без политическо пояснение. Веднага стартира целенасочена мръсна медийна акция против нас “, сподели съпредседателят на Демократична България.
Според него главният въпрос в предизборната акция ще бъде желаят ли хората страната да продължи да бъде ръководена по този метод или да се вършат промени, желаят ли прокуратурата да взе участие в акцията, както се случва, или не. По думите му в предизборната акция ще има балансиране на публичното мнение.
Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков съобщи, че утвърждението на водача на ГЕРБ Бойко Борисов към избора на Георги Гвозейков за началник на предизборния щаб е маркетингов трик на Борисов и ръководителя на Движение за права и свободи Делян Пеевски.
„ Слагат името на Гвоздейков начело, с цел да си вършат всички задания за платен избор с абстолютната съгласуваност на Министерство на вътрешните работи. Според мен купеният избор ще бъде невиждан на тези избори “, сподели Кирил Петков.
По мотив признатата мярка за разпределяне на 100 лева великденска добавка за пенсионерите под линията на беднотия Кирил Петков уточни статистиката – през 2009 година междинната пенсия в България е 288 лева, през 2020 година – в края на ръководството на ГЕРБ, тя е 382 лева През 2022 година пенсията става 788 лева, а за 2024 година се чака да стане 833 лева
По думите на Петков през днешния ден е гласувана една предизборна добавка, която се е раздавала по традиция в годините на ГЕРБ, с цел да се замазват очите на пенсионерите.
„ За страдание старите времена бързо се пробват да се върнат. Хубавата вест е, че единствено след няколко седмици ще имаме избори и хората ще могат да кажат желаят ли тези подмятания от джипката еднократно или желаят непрекъснато повишаване на приходите за всички “, съобщи Кирил Петков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР