Назначиха психиатрична експертиза на задържания шофьор, който блъсна две патрулки ...

Назначиха психиатрична експертиза на задържания шофьор, който блъсна две патрулки

Гонката в Разград: От полицията потвърдиха, че са стреляли по беглеца

Назначиха психиатрична експертиза на арестувания шофьор, който блъсна две патрулки и три паркирани коли в междублоково пространство в Разград, до момента в който беше преследван от полицията.

В екшъна, разиграл се през вчерашния ден, като по знамение няма потърпевши. От полицията потвърдиха, че са стреляли по беглеца.

30 минути е траяло скоростното гонене на 48-годишния дезертьор по улиците на Разград. Когато той е напуснал за малко границите на града, в посока към жп гарата, служителите на реда даже пробвали да спрат колата му с изстрели.

„ Действително е имало изстрели, само че със стоп патрони. Използвали са ги, с цел да могат да спрат автомобила. Първия изстрел е бил във въздуха – сигнален, а вторите два в задната дясна гума, само че не са съумели да спрат автомобила “, изясни следователят Снежана Янкова.

Гонката завършила в малка вътрешноквартална улица, където служителите на реда устроили засада на беглеца.

Според очевидци шофьорът се държал неадекватно и опитал да нападне служителите на реда.

48-годишният мъж от Разград е арестуван. С чисто досие е и е преведен е в специализирано лечебно заведение, с цел да се откри психологичното му положение и наистина ли е кадърен да носи наказателна вина за действието си.

Източник: btvnovinite.bg