Назначеният за треньор на Антонио Конте е убеден, че клубът

...
Назначеният за треньор на Антонио Конте е убеден, че клубът
Коментари Харесай

Конте знае защо Интер се спря на него

Назначеният за треньор на Антонио Конте е уверен, че клубът не е стеснен от нищо в устрема си да се завърне на върха. Наставникът зае мястото на Лучано Спалети, откакто отборът приключи на четвърта позиция в Серия “А”.

“Интер ме избра, тъй като върша по този начин, че хората да имат упования. Когато приема ново предизвикателство, клубът чака доста от мен”, съобщи Конте пред GQ.

“Постигнатите от мен резултати - и бързината, с която ги реализирам - ми построиха избран имидж. Самите футболисти имат вяра, че ще станат по-силни, а и ентусиастите към този момент имат друга настройка. Ето за какво за мен е значимо да премислям добре решенията, които взимам. В началото мога да приема, че възможностите ми за триумф са доста дребни - даже 1%, само че е значимо този най-малко 1% да го има”, продължи 49-годишният някогашен управител на Челси.

Конте завоюва три трофеи на Серия “А” с Ювентус, а в този момент към този момент мисли за успех с миланския гранд. “Интер прави всичко допустимо още веднъж да бъде фактор. Нека да си го кажем: с дребни изключения за последните осем сезона тимът не е бил в битката за Скудетото. Ето, че Интер желае да промени това. Привличането на Джузепе Марота незабавно след раздялата му с Юве е доказателство за устрема на клуба да изкачи върха. Убедих се в това и в диалозите с президента Жанг. Интер е упорит клуб, в който всички гребат в една посока”, добави Конте.
Antonio Conte seems determined to stop the dominance of Juventus in Italy. pic.twitter.com/7h0KwSg6nx
— FootballJOE (@FootballJOE) June 11, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР