Назначеният временно за изпълнителен директор на Александровска болница д-р Атанас

...
Назначеният временно за изпълнителен директор на Александровска болница д-р Атанас
Коментари Харесай

Временният шеф на ``Александровска`` става постоянен, доц. Оскар няма да е в борда на болницата |

Назначеният краткотрайно за изпълнителен шеф на " Александровска " болница доктор Атанас Атанасов завоюва състезанието на Министерството на здравеопазването и става непрекъснат неин началник.

Това излиза наяве от оповестените в петък след работно време резултати в уеб страницата на здравното ведомство. Атанасов е получил по-висока оценка от уволнения директор проф. Борис Богов - надлежно 5,38 и 4,93. 

Д-р Атанасов беше назначен от здравния министър доктор Стойчо Кацаров, откакто министърът смени цялото управление на болничното заведение. Това стана след сигнал на представителя на страната в Борда на шефовете доцент Александър Оскар за финансовото положение на лечебното заведение. 

Дни по-късно. В завършилия към този момент той кандидатства за същата позиция, само че е получил оценка 4,78, макар че е доразвил концепцията си по отношение на първичната, която е била оценена с " отличен " при предходното му влизане в Борда. На първо място е Веселина Петрова с оценка 5,35, която става представител на страната в Борда.

В коментар за OFFNews доцент Оскар поздрави доктор Атанасов за триумфа. " Считам, че той има всички качества, с цел да бъде сполучлив шеф ", увери той и изрази разочарованието си от метода, по който е бил оценен. " Вярвах, че се боря за обективна идея, за смяна на модела на ръководство в интерес на публичния интерес ", разяснява той.

Вписването на новото управление, назначено от Кацаров, няколко пъти претърпя провал. , до момента в който остарялото апелира освобождението си. Преди това Агенцията по вписванията отхвърли да записва новото управление с претекста, че има несъгласия в акта на здравния министър доктор Стойчо Кацаров.

През юли доцент Оскар.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР