"Назначеният от Делян Пеевски главен прокурор Иван Гешев избягал в

...
"Назначеният от Делян Пеевски главен прокурор Иван Гешев избягал в
Коментари Харесай

Осман Октай: Назначеният от Пеевски Иван Гешев е в отпуск, за да може друг да арестува освободените министри

"Назначеният от Делян Пеевски основен прокурор Иван Гешев избягал в отпуска, с цел да арестува различен министрите, които министър председателят Бойко Борисов освободи и упрекна в закононарушения. Гешев ще се оправдава пред работодателя си Пеевски в хотел „ Берлин “, че няма нищо общо. Революцията на българската младежка пролет продължава. Това е борбата за налагането на международната народна власт и в България ", съобщи пред "Фрог нюз " политическия анализатор Осман Октай във връзка рокадите в министерски съвет и нестихващите митинги на българи в страната и света против държавното управление на Борисов и основния прокурор Иван Гешев. Ето какво още добави той:
"Иван Гешев излезе в отпуска. Първо да попитам: след решението на Конституционния съд, че всеки прокурор може да го проверява, ще се откри ли най-малко един прокурор с топки да му повдигне обвиняване и да го проверява?
По значимото е, че през днешния ден министър ръководителя освободи тримата министри, за които преди седмица сподели, че са положителни министри. Днес се оказа, че ги уволнява тъй като не са били чак толкоз положителни - освен поради клюки, че са министри на Делян Пеевски, а и тъй като са правили закононарушения. Той непосредствено ги даде в ръцете на прокуратурата.
Ще бъде ли задържан Горанов в този момент, поради това, че с деяние или безучастие ги няма тези 700 млн. от хазарта? Бойко Борисов за първи път го упрекна, че той има виновност, че не е направлявал назначените от него лица в Комисията по хазарта, нещо което отричаха до през вчерашния ден. Заради това, да чакаме ли в този момент някой от заместниците на Гешев да арестува Горанов идната седмица. Ще отиде ли Горанов в ареста при към този момент прибраните там хора от Комисията по хазарта? За това ли Гешев избяга в отпуска, с цел да не арестува той индивида на Пеевски.
Министърът на вътрешните работи беше посочен от Борисов за провинен за побоищата над младите протестиращи хора. До през вчерашния ден Бойко споделяше „ Браво на Министерство на вътрешните работи и министрите, които бият внуци на комунисти. “ Бойко непосредствено сподели: „ Бийте внуците на комунистите, оневинен е всеки побой над внуци на комунисти “. Това значи ли, че министърът е отговорен за тези побоища и следва ли той също да бъде задържан за това, че е дал тези заповеди. При изискване, че на негово място назначава шефа на Националната полиция, който по принцип управлява служителите на реда. Това значи ли, че Бойко споделя: „ Продължавайте да биете. Продължавайте да биете, по този начин както направихте с внуците на комунистите “. Това ли ни споделя с това предопределение?
Другия министър на Пеевски – Караниколов, който пък бил първенец, само че правил някакви съмнителни неща при преразпределението на средствата, които Борисов бил дочул. Това значи ли, че и този министър Бойко предава в ръцете на прокуратурата?
Кирил Ананиев се провели и сподели същинския си облик по време на изолацията като министър на опазването на здравето с спорните си заповеди през час. Той е типичния закрепостен представител на задкулисието във финансовото министерство. Той е изпълнителен.
Революцията на българската младежка пролет продължава. За да не съпровождам на другия емигрант от България не употребявам думата лято, а и поради смяната която донесе Арабската пролет. Това е гражданска война на българската младежка пролет.
Бойко Борисов е пасажер. От една година непрекъснато разясня, че Борисов самичък ще хвърли бялата забрадка и ще отиде на предварителни избори. Сега сега, колкото повече бави това, е добре за България и за разобличаването на това задкулисие през последните 30 години. Не единствено Борисов е пасажер, само че и по този начин както ги назовава президентът - „ всички свински вътрешности “ в политическото пространство, по този начин както те обичат да се самоназовават - „ партии от статуквото “ и „ систематични партии “.
Искам да задам един понятен и подходящ въпрос на всички българи, които следят обстановката: Кои са тези две систематични партии, които са в Народното събрание още от 90-та година? Едната е Българска комунистическа партия, преобразувала се с всички гордости на 100- годишна партия в Българска социалистическа партия, а другата е Движение за права и свободи, на която и аз съм съосновател през 90-те години. Подмяната на Движение за права и свободи е с комунистическото крило на турците, чиито родители и предци бяха обслужващи комунистическия режим на Тодор Живков като партийни секретари, представители на ТКЗ-та, кметове на села в турските региони.
Другите партии са преходни - Съюз на демократичните сили, ОДС, Национална движение „Симеон Втори", а в този момент и ГЕРБ. От две години разясня по какъв начин хора като Близнашки, хора като юпитата от Лондон ги докарват, с цел да излъжат тези хора, както излъгаха на предходните манифестации тези лица, които загатнах. Но това няма да се случи в този момент, тъй като ценностната система е друга. Нито една от тези политически обединения, не ависимо, че техни политически водачи се смесват с тези младежи, нямат късмет.
Искам да кажа на младежите, които поддържам напълно, че съм благополучен човек, тъй като години наред говорех за това задкулисие, говорех съответно, непосредствено и през вашата медия, и през разнообразни медии. Заради това съм благополучен, че ги има тези младежи – 18, 20, 25- годишни, които посредством Интернет споделят със своите връстници от целия свят. Общуват на разнообразни езици, в Азия, Европа, Австралия, обменят информация за личните си позиции и за тези страни. Днес не вземат участие единствено тези млади българи, които учат и се развиват на Запад, опознавайки културите и ръководството там. Днес се прави дълбока и коренна гражданска война против изменничества, които бяха заложени на кръглата маса преди 30 години.
Стана съвременно в България през тези 30 години всички мутри и момчета с мускули да са образец на обществото за съумели хора. Голяма част от младежите желаеха да наподобяват на тези мутри, посредством фитнес зали, посредством всякакви химикали, посредством потници, посредством джипове, плюс чалгаджиите. Всички се стремяха само към тази полезност. Известна е песента от прехода „ Едно ферари с цвят червен “. Това беше моделът до в този момент. За страдание този модел възкачи на чело на страната тези мутри. Младите хора през днешния ден, със своята гражданска война, желаят да преподредят страната си, по модела на своите връстници в западните страни и естествените страни в света. Дълбочината е толкоз сериозна тъй като има надълбоко разминаване в ценностната система до в този момент и ценностната система на тези младежи. Това е борбата за налагането на международната народна власт и в България. Битката е да завърши ерата на кръглата маса с реплика на народна власт ".

Коментарът записа Диана Йонкова, "Фрог нюз "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР