Назначаването на продуцента Евтим Милошев за министър на туризма предизвика

...
Назначаването на продуцента Евтим Милошев за министър на туризма предизвика
Коментари Харесай

Евтим Милошев с остри думи за Слави

Назначаването на продуцента Евтим Милошев за министър на туризма провокира удивление измежду сътрудниците му, които се чудеха какво общо има сред сегашната му работа и битността му на водещ, написа Hot arena.

Най-жлъчен бе неговият някогашен началник Слави Трифонов: " Лицето Евтим Милошев евентуално схваща от туризъм, тъй като несъмнено е екскурзиант. Той е работил в телевизионните излъчвания " Ку-Ку ”, " Каналето ”, " Хъшове " и малко в " Шоуто на Слави ”. Аз го махнах от там по справедливи аргументи. Оттогава той няма безусловно нищо общо с всичко, което върша ”, отсече Дългия. Двамата се скарват поради съдбовната манекенка Боряна Шехтова, която по това време живее с Милошев. Трифонов си разрешил да се изкаже дебелашки по адрес на русокосата дама пред Евтим, като я нарекъл " евтина мутреса ”. На оня му писнало от безконечните псувни и обиди на Дългия й също не му икономисал обидните квалификации, като изключително го жегнал с репликата " импотентен маркуч ”. Трифонов, който няма наследници и съгласно мълвата е некадърен да ги сътвори поради тежко неврологично заболяване, буен и го изхвърлил от продукциите си.

До пердах не се стигнало с помощта на Росен Петров различен някогашен приятел на Дългия, който разтървал двамата мъже.

Евтим, който навърши 56 години на 2 май, прави първите си стъпки в малкия екран в  легендарното " Ку-ку ”.

С Трифонов Милошев работи 12 години, само че напусна, с цел да стартира да прави " Комиците ” и " Сървайвър ” в лична компания, която основа с Любо Нейков. Двамата бяха и продуценти на предаването " Нека приказват ” на Росен Петров, само че обществено се разграничиха от него, когато

Петров стана политик в партията на Николай Бареков.

" Не скърбя за тези раздели – прям е Милошев. – Това са взаимни процеси и не са зависели 100 % от мен. В живота няма вакуум и празно пространство. Една разлъка не може да спре живота. След нея се появяват други благоприятни условия. Със Слави и с Росен не се чуваме. Дълго време смятах, че като се затвори една страница, не би трябвало да я отваряш повече. Но в този момент си мисля, че и това е някаква самоцел. Аз съм подготвен да подам ръка, само че не си коства да се поставят старания за неща, които не са градивни. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР